Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesinin heyecanı Kahramankazan’da yaşandı

Millilerin Çekya mücadelesinin heyecanı Kahramankazan Belediyesi tarafından Kahramankazan Millet Bahçesi’nde dev ekranda yaşandı. Ankara’nın birçok ilçesinde olduğu gibi Kahramankazan halkı da milli takımın heyecanına birlikte ortak oldu.

Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesinin heyecanı Kahramankazan’da yaşandı

Sosyal ve kültürel faaliyetler kadar Türkiye’nin tek yürek olduğu anlarda da Kahramankazan Belediyesi, ilçe halkının da katılabileceği etkinliklere imza atıyor. Ankara’nın birçok belediyesinde olduğu gibi Kahramankazan Belediyesi de A Milli Futbol Takımı’mızın Avrupa Şampiyonası yolculuğunu Millet Bahçesi’ndeki dev ekranlarda halkla buluşturmaya devam etti.

MİLLİ MAÇ COŞKUSU KAHRAMANKAZAN MİLLET BAHÇESİ’NDE YAŞANDI

Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesinin heyecanı Kahramankazan’da yaşandı

EURO 2024’te A Milli Futbol Takımı, dün akşam Çekya ile oynadığı maçta 2-1'lik skorla ilk 16’ya kalmayı başardı. Nefeslerin tutulduğu anlarda Ankara’nın birçok belediyesi maçı çeşitli park ve meydanlarda dev ekranlarda ilçe halklarıyla birlikte izledi. Bu belediyelerden biri olan Kahramankazan Belediyesi milli maç coşkusunu, Kahramankazan Millet Bahçesi’nde ilçe halkıyla birlikte yaşadı.

Dün akşam 22.00’de oynanan Türkiye - Çekya maçının Kahramankazan Millet Bahçesi’nde dev ekranlarda izlendiği sırada, maçı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da izledi. Kahramankazan Belediyesi de o anları fotoğraflarıyla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

📍 Kahramankazan Millet Bahçesi

Milli Takımımızın maç coşkusunu dev ekranda hep birlikte yaşadık.

Bizim Çocuklar’ı yürekten kutluyoruz”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER