Başkan Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı!

Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu, bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk olarak bazı açıklamalarda bulundu.

Başkan Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı!

Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu gündeme ve çalışmalarına dair önemli açıklamalar yaptı. Bir televizyon kanalına konuk olan Başkan Av. Selim Çırpanoğlu özellikle Kahramankazan ilçesinde gerçekleştirilen TUSAŞ terör saldırısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kahramankazan Belediye Başkanı olarak süreç ile yakından ilgilendiğini belirten Başkan Av. Selim Çırpanoğlu bazı detayları açıkladı.

Kahramankazan Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi de veren Başkan Av. Selim Çırpanoğlu ilçede istihdam kazanımlarının üzerinde özellikle durdu. Kendisi hakkında da açıklamalar yapan Başkan Çırpanoğlu siyasetin aile geleneği olduğunu ve bu gerekçe ile Kahramankazanlılara hizmet etmek için büyük bir çaba gösterdiğini belirtti.

Seçim Süreci ve Sonrası Kahramankazan

Başkan Çırpanoğlu yaptığı açıklamada siyasete atılımını, seçim sürecini, ve seçim sonrasını anlattı. Siyasi geleneği olduğundan bahseden Başkan Çırpanoğlu, ilk kadın Milletvekili Satı Kadın’ın torunu olduğunu ve dedesi Remzi Çırpan’ın Kahramankazan’da 4 defa seçilmiş bir Belediye Başkanı olduğunu ifade etti.

Sahadaki stratejisinin ‘samimiyet’ olduğunu söyleyen Başkan Çırpanoğlu, ‘’Doğduğumdan beri Kahramankazan’ın tüm sokaklarına hakimim. Bütün insanlarıyla barışık bir kişi olarak insan ayırmayan bir yapım vardır. Ankara’nın dışından gelen herkese, dedemin geçmiş belediye başkanlığında da her zaman kucak açtık. Kahramankazan’ın büyümesi için ailemle elimizden gelenin fazlasını yaptık. İnsanlar; ayrıştırmayacağımı, adaletli davranacağımı, insanlara tepeden bakmayacağımı gördü.’’ dedi.

Belediye’nin Mali Durumu

Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu belediyenin mali durumundan da söz etti. Başkan Çırpanoğlu, seçim sonrası gündeme gelen haciz konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Belediyenin geçmiş dönem borçlarını dile getirdi.

‘’Kahramankazan’a Huzuru Getirdik’’

Kahramankazan’da sert bir siyasi tutumun olduğunu açıklayan Başkan Çırpanoğlu, vatandaşların, belediye personelinin ve esnafın siyasetten bıktığının altını çizerek, ‘’Ben en önemlisi, Kahramankazan’a huzuru getirdim. Artık herkes Kahramankazan’da rahat bir şekilde hareket ediyor’’ dedi.

Her Kesime Dokundu

Diğer icraatlarından söz eden Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan’ın en önemli sorunları arasında yer alan asfalt konusuna değindi. Asfalt seferberliğinin başladığını ve taleplerin yerine getirildiğini anlattı. Kahramankazan Kadın Kooperatifi ve Üreten Kadınlar Çarşısı’ndan bahsederek girişimci kadınlara verdikleri desteklerden söz etti. Üreten kadınların konser gibi büyük etkinliklerde yerini alarak el emeği ürünlerini satışa sunduklarını anlatan Başkan Çırpanoğlu, desteklerini artıracağını vurguladı. Her kesime ayrı ayrı dokunurken, hayvan barınağında canlılara zarar verilmeden rehabilite edilerek doğal yaşam alanına kavuşturulduğundan söz etti. Ulaşımla alakalı sorunu dile getirerek, problemi çözecek proje olan eski terminalin tekrar devreye gireceğini müjdeledi.

Öğrencilere yapılan kırtasiye desteği, soysal hizmetler, belediyecilik hizmetleri, kültürel etkinlikler, belediyede işçi çıkarımı ve alımı, planlanan proje ve yatırımlar, kentsel dönüşüm programın konuları arasında yerini aldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu yapmış olduğu samimi açıklamalar ile oldukça dikkat çekti. Kahramankazan Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgilendiren Başkan Av. Selim Çırpanoğlu toplumun her kesiminin yanında olmaya devam edeceklerini ve gerekmesi durumunda da destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

SONRAKİ HABER