Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde feci kaza! Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Türkiye'de meydana gelen trafik kazaları basına yansımaya devam ediyor. Çeşitli nedenlerle meydana gelen trafik kazalarından biri de son olarak Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana geldi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde feci kaza! Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde feci kaza! Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti - Ülkemizde trafik kuralları can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından büyük bir önem taşıyor. Çeşitli trafik kazaları meydana gelirken Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bir otomobilin yayaya çarptığı bildirildi. Söz konusu kazada ise bir kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

KAHRAMANKAZAN'DA FECİ KAZA

Kaza, Ankara'nın Kahramankazan ilçesi Kumpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H. A.’a, iş çıkışı eve döndüğü sırada sürücülüğünü A. E.’nin yaptığı otomobil çarptı.

aw000370-02.jpg

Çarpmanın etkisiyle metrelerce yükselen H. A., aracın ön camına çarptıktan sonra yere düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

YAYA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yay H. A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

aw000370-04.jpg

Talihsiz adamın cansız bedeni toprağa verilirken, araç sürücüsü A. E. ile eşi tedbir amaçlı emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER