Ankara Kent Konseyi Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’nu ziyaret etti

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ankara Kent Konseyi Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’nu ziyaret etti

Ankara’nın önde gelen kuruluş ve derneklerinin belediyelere olan ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri itibariyle Kahramankazan’da belediye başkanlığı görevini Serhat Oğuz’dan devralan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na makamında ziyarette bulundu.

ANKARA KENT KONSEYİ’NDEN BAŞKAN ÇIRPANOĞLU’NA ANLAMLI ZİYARET

Ankara Kent Konseyi Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’nu ziyaret etti

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve misafirleri, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na anlamlı bir ziyaret yaptı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve misafirleriyle makamında görüşme yaparak istişarelerde bulundular. Başkan Çırpanoğlu, Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz ve misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini de iletti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun makamına Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve misafirleri tarafından yapılan ziyareti, Kahramankazan Belediyesi de sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflarla birlikte şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“Ankara Kent Konseyi Başkanı Sn. Halil İbrahim Yılmaz ve misafirleri, Başkanımız Sn. Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretleri teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER