Ankara Kahramankazan Belediyesi'nden Tarihçi Sinan Meydan anlatımıyla 19 Mayıs Konferansı

Tüm Ankara'da olduğu gibi Kahramankazan Belediyesi'nde de 19 Mayıs coşkusu yaşanırken kutlama etkinlikleri kapsamında yeni konferans duyurusu yapıldı. Tarihçi Sinan Meydan konferans için Kahramankazan'a geliyor!

Ankara Kahramankazan Belediyesi'nden Tarihçi Sinan Meydan anlatımıyla 19 Mayıs Konferansı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için belediyeler kutlama programlarını açıklamaya devam ederken Kahramankazan Belediyesi yeni duyurusunu yayımladı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yapmış olduğu paylaşım ile Tarihçi yazar Sinan Meydan'ın anlatımı ile özel bir konferans düzenleneceğini duyurdu.

Kahraman Kazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu , Tarihçi Yazar Sinan Meydan'ın anlatımı ile gerçekleştirilecek olan Bağımsızlığın İlk Adımı 19 Mayıs Konferansı'na tüm vatandaşları davet etti. Söz konusu konferans 18 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00'de başlayacak.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ!

Başkent Ankara'da bu sene 19 Mayıs coşkusu düzenlenen konser ve etkinliklerle zirveye taşınırken Kahramankazan Belediyesi de bugüne özel konferans düzenleme kararı aldı. Milli birlik ve beraberlik ruhunu arttırmak, bu özel günün anlamını daha iyi benimsemek amacı ile düzenlenecek olan Bağımsızlığın İlk Adımı 19 Mayıs Konferansı için anlatım görevini ünlü Tarihçi Sinan Meydan üstlenecek.

Ankara Kahramankazan Belediyesi'nden Tarihçi Sinan Meydan anlatımıyla 19 Mayıs Konferansı

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü düzenlenecek olan konferans saat 18:00 itibari ile başlayacak. Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu“Cumhuriyetin Başkenti Ankara’nın bir ilçesi olan Cumhuriyetin ilçesi Kahramankazan’da bütün milli bayramlarımız çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Atatürk’ün ve Cumhuriyetin önemini anlıyoruz, halkımıza anlatıyoruz ve halkımızı aydınlatıyoruz. Yakın tarihimize ışık tutan değerli Tarihçi-Yazar Sinan Meydan’ın konferansına tüm halkımızı davet ediyorum.” diyerek tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs gününe özel konser programı açıklamıştı. 19 Mayıs günü Ankara Büyükşehir Belediyesi gençleri Mor ve Ötesi konseri ile coştururken Etimesgut Belediyesi Nil Karaibrahimgil Konseri, Çankaya Belediyesi ise Volkan Konak ve Pinhani konserlerini gerçekleştirecek.

SONRAKİ HABER