ABB Çocuk Etkinlik Aracı Kahramankazan Belediyesi için yola çıktı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Etkinlik Aracı projesi bu kez Kahramankazan Millet Bahçesi’nde rengarenk etkinlikler için yola çıktı. Kahramankazan Belediyesi ile işbirliği kapsamında çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi.

ABB Çocuk Etkinlik Aracı Kahramankazan Belediyesi için yola çıktı

Başkent Ankara'da pek çok belediye özellikle yaz tatilindeki çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Belediyelerin düzenledikleri etkinliklere yoğun katılım sağlanırken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Çocuk Etkinlik Aracı ile çocuklar için etkinlikler düzenlemeye başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kahramankazan Belediyesi’nin ev sahipliğinde, gerçekleştirilen etkinliğe Kahramankazan Belediye Başkan Vekili Atila Atalay ve Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt da katıldı.

ABB'NİN ÇOCUK ETKİNLİK ARACI KAHRAMANKAZAN'DA

ABB tarafından hayata geçirilen Çocuk Etkinlik Aracı, yollarda olmaya devam ediyor. Son olarak Kahramankazan Belediyesini ziyaret eden ABB Çocuk Etkinlik Aracı, Kahramankazan Millet Bahçesi’nde rengarenk anların yaşanmasını sağladı.

ABB Çocuk Etkinlik Aracı Kahramankazan Belediyesi için yola çıktı

‘’Gör, keşfet, öğren’’ sloganıyla ilçe ilçe gezen Çocuk Etkinlik Aracı, Kahramankazan’da eğlenceli bir atmosfer oluşturdu. Çocukları eğlendiren gösteriler, yarışmalar, şarkılar, danslar, kukla gösterileri ve oyunlara imza atıldı. Ayrıca çocuklara yüz boyama yapılırken patlamış mısır dağıtımı da yapıldı.

ABB Çocuk Etkinlik Aracı Kahramankazan Belediyesi için yola çıktı - Resim : 2

Kahramankazan Belediyesinin hayata geçirdiği Üreten Kadınlar Çarşısı da gösteri alanındaki yerini alırken girişimci kadınların yemekleri, el emeği eserleri, kıyafetler ve takılar dikkati çekerken programa katılan vatandaşlar, çocukları için faydalı bir etkinlik olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler. Kahramankazan Belediyesi çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

SONRAKİ HABER