İş Dünyası

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulunun olağan genel kurulu ASO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulunun olağan genel kurulu ASO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulunun olağan genel kurulu ASO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. ASO Başkanı Seyit Ardıç, burada yaptığı konuşmada, kendi iş yerlerini açarak üretim ve istihdam yaratan kadın girişimcilerin başarısına dikkati çekti.
ATO Başkanı Gürsel Baran kamuda tasarruf paketi hakkında konuştu ATO Başkanı Gürsel Baran kamuda tasarruf paketi hakkında konuştu Türkiye'de dün yaşanan en önemi gelişmeler arasında kamuda uygulanacağı duyurulan kemer sıkma politikası yer almıştı. Söz konusu karar ile tasarruf yapılarak para kaynağı oluşturulması hedeflendiği öğrenilmişti. Bu gelişmenin ardından Ankara'da iş dünyası isimlerinden konuya dair görüşler gelmeye başladı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Kamuda Tasarruf Paketini olumlu bulduğunu söyledi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Kamuda Tasarruf Paketini olumlu bulduğunu söyledi Enflasyonla mücadele kapsamında günlerdir dile getirilen kamuda tasarruf paketinin içeriği sonunda belli olmuştu. Kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hazırlanan paketin içeriğini kamuoyu ile paylaşmıştı.
ATO'nun hizmet binasındaki bahçeye Elektrikli Şarj İstasyonu kuruldu ATO'nun hizmet binasındaki bahçeye Elektrikli Şarj İstasyonu kuruldu Elektrikli araçlara olan rağbetin artması ile beraber otoprizlere olan ihtiyaç da arttı. ATO, üyelerinin elektrikli araçlarını şarj edebilmeleri için Sögütözü’ndeki Hizmet Binası otoparkına Otopriz Elektrikli Şarj İstasyonu kurdu.
Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan Anneler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan Anneler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı Anneler günü dolayısıyla gün içinde önemli kişi ve kurumlardan tebrik paylaşımları gelmeye devam ediyor. Mesajların ortak temasında ise annenin toplum ve bireyler için önemi yatıyor.
Türkiye Yüzyılı’nda Yapılarda Enerji Verimliliği Zirvesi ATO ev sahipliğinde başladı Türkiye Yüzyılı’nda Yapılarda Enerji Verimliliği Zirvesi ATO ev sahipliğinde başladı Ankara genelinde toplumsal duyarlılığı arttırmak ve eldeki kaynakları daha dikkatli kullanma konusunda bilgilendirme çalışmaları sürüyor. Alanında uzman isimlerde çeşitli etkinlikler kapsamında bir araya gelerek konuya dair görüşlerini bildiriyor.
ASO Başkanı Seyit Ardıç İsrail’le ticari ilişkilerin durdurulması hakkında konuştu ASO Başkanı Seyit Ardıç İsrail’le ticari ilişkilerin durdurulması hakkında konuştu Geçtiğimiz günlerde Türkiye, İsrail ile ticarete ilk başta kısıtlama getirmiş, ardından bu kararı tüm ticareti durdurma olarak güncellemişti. Ekonomi piyasası tarafından çok ciddi bir gelişme olarak görülen bu gelişme sonrasında kararı yerinde bulan açıklamalar gelmeye devam ediyor.
Ankara'da iş dünyasının temsilcileri Yerel Zincirler Buluşuyor etkinliğinde bir araya geldi Ankara'da iş dünyasının temsilcileri Yerel Zincirler Buluşuyor etkinliğinde bir araya geldi İçerisinde farklı alanları barındıran gıda sektörü için önemli bir organizasyon gerçekleştirildi. Gıda perakende sektörünü tek çatı alında toplayan programa üst düzey katılım sağlandı.
TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu'ndan Karabağ bölgesine destek açıklaması TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu'ndan Karabağ bölgesine destek açıklaması 2020 yılında 30 yıl süren işgal sona ermiş ve Azerbaycan, Ermenistan kontrolündeki Dağlık Karabağ topraklarını geri almaya başlamıştı. Savaş sonrası halen devam eden bölgeyi yeniden imar etme çalışmalarına Türkiye'den bir destek daha geldi.
ATO Ankara turizmini tanıtmak için Dubai'ye gitti! ATO Ankara turizmini tanıtmak için Dubai'ye gitti! Ankara adının yurt dışında bilinirliğinin artması ve iş dünyasından yatırımcıları çekmesi için bir hamle daha geldi. ATO'dan bir heyet şehrin sağlık ve turizm potansiyelini tanıtmak adına Arabian Travel Market 2024'e katıldı.
TOBB Ekonomide son haftanın özetini yayınladı TOBB Ekonomide son haftanın özetini yayınladı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği haftalık olarak ekonomide neler olduğu sorusunu yanıtlamaya devam ediyor. Kurum tarafından yayınlanan paylaşımda yurt içi ve yurt dışı gelişmeler öğrenilebiliyor.
ASO Başkanı Seyit Ardıç ekonomide dijitalleşmenin önemine vurgu yaptı ASO Başkanı Seyit Ardıç ekonomide dijitalleşmenin önemine vurgu yaptı Ankara Sanayi Odası ülkenin farklı noktalarında da meslekli anlamda önemli toplantılar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda yapılan son etkinliğin adresi Antalya ilçesi oldu.