İş Dünyası

TOBB ve ICC yeni bir anlaşmaya imza attı! TOBB ve ICC yeni bir anlaşmaya imza attı! TOBB ve Milletlerarası Ticaret Odası iş birliği kapsamında yeni bir anlaşmaya imza attı. İki ticaret odası kuruluşunun iş birliği yeni bir gelişmeye kapı açtı.
ASO Başkanı Ardıç Ankara'nın ihracatçılar listesindeki yükselişine dikkat çekti ASO Başkanı Ardıç Ankara'nın ihracatçılar listesindeki yükselişine dikkat çekti Ankara'nın iş dünyasını yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şehrin farklı firmalarının kendi iş hayatlarında yaptıkları başarılar şehrinde imajını artırıyor.
TÜİK Nisan 2024 işsizlik verilerini yayınladı Türkiye'de işsizlikte gelinen son nokta belli oldu Ülkemizin farklı konularda geldiği durumu aydınlatma adına TÜİK tarafından rakamsal veriler paylaşılıyor. Paylaşılan rakamlar arasında ekonomi ile ilgili olanlar ayrıca dikkat çekiyor.
ATO Başkanı Baran Tiga Vakfı’nın teknoloji toplantısına katıldı ATO Başkanı Baran Tiga Vakfı’nın teknoloji toplantısına katıldı Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Tiga Vakfı’nın “Teknoloji Yıldızları Buluşması” toplantısına katıldı. Toplantıda burs verilen öğrenciler ve bilişim sektörü profesyonelleri buluştu.
ATİD Turizmin En’leri Ödülleri sahiplerini buldu ATİD Turizmin En’leri Ödülleri sahiplerini buldu Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği, turizm sektörünün isimlerini ATİD Turizmin En’leri Ödül Töreni’nde bir araya getirdi. ATİD Turizmin En’leri Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
ASO Model Fabrika’da meslek komiteleri bir araya geldi ASO Model Fabrika’da meslek komiteleri bir araya geldi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, ASO Model Fabrika’da meslek komitelerinin bir araya geldiği toplantıda konuştu.
TZOB Başkanı Bayraktar buğday fiyatını değerlendirdi TZOB Başkanı Bayraktar buğday fiyatını değerlendirdi Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar buğday fiyatına yönelik değerlendirmede bulundu. Başkan Bayraktar fiyatların acilen revize edilmesi gerektiğine dikkat çekti.
TESK Başkanı Palandöken'den YKS Günü sessizlik çağrısı geldi TESK Başkanı Palandöken'den YKS Günü sessizlik çağrısı geldi Bu hafta sonu Türkiye'nin tamamında gerçekleştirilecek olan YKS sınavı ile ilgili vatandaşlara da büyük görev düşüyor. Bu görevlerden en önemlisi olarak sessizlik gösteriliyor.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Türkiye-Özbekistan İş Forumu’nda konuştu TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Türkiye-Özbekistan İş Forumu’nda konuştu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğini gerçekleştirdiği Türkiye-Özbekistan İş Forumu’nda açıklamalarda bulundu.
ASO Başkanı Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’da yer almasını kutladı ASO Başkanı Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’da yer almasını kutladı Ankara Sanayi Odası Başkanı Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’daki gong törenine katıldı. Başkan Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’a dahil olmasını kutladı.
ATO'dan 2. Yüzyılda Ankara Vizyonu toplantısı ATO'dan 2. Yüzyılda Ankara Vizyonu toplantısı Ankara'nın iş dünyasında önemli bir yere sahip olan ATO'nun Yüksek İstişare Kurulu bir araya geldi. Yapılan görüşmede Ankara'nın ekonomik sorunları masaya yatırıldı.
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele vurgusu ATO Başkanı Gürsel Baran'dan fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele vurgusu Ülkenin ekonomik durumunu daha iyi noktalara taşımak için çalışmalar devam ederken bir yandan da piyasayı sabote etmek isteyenler ile mücadele ediliyor. Bu mücadelenin konu başlıklarından olan fahiş fiyat ve stokçuluk Ankara PERDER toplantısında masaya yatırıldı.