İş Dünyası

TZOB Başkanı Bayraktar'dan fiyat düşüşlerine ilişkin değerlendirme TZOB Başkanı Bayraktar'dan fiyat düşüşlerine ilişkin değerlendirme Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, bazı tarım ürünlerindeki fiyat düşüşleri ve pazarlama sorunları hakkında görüntülü basın açıklaması yaptı.
Başkan Hisarcıklıoğlu açıkladı: TOBB dünyada örnek oldu Başkan Hisarcıklıoğlu açıkladı: TOBB dünyada örnek oldu Yurt içi ve yurt dışı ilişkilerini sürdüren TOBB bu kez eğitim konusunda gündeme geldi. Yurt dışı kaynaklı başarı ile ilgili açıklama Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından yapıldı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: TOGG T10F 2025'te yollarda! TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: TOGG T10F 2025'te yollarda! Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG 2023 yılında piyasaya sürülmüştü. Uzun bir çalışmanın emeği olan TOGG'un yeni modeli ile ilgili çalışmalar sürüyor.
ATO Başkanı Baran'dan enflasyon mesajı: Ülkemizde enflasyonla mücadele kararlılıkla sürdürülüyor ATO Başkanı Baran'dan enflasyon mesajı: Ülkemizde enflasyonla mücadele kararlılıkla sürdürülüyor Türkiye, enflasyonla mücadele etmeye devam ederken enflasyonun gerilemesi için atılan adımlar kararlılıkla uygulanıyor. Söz konusu mücadelelere ilişkin ATO Genel Başkanı Gürsel Baran'dan da 'kararlılık' mesajı geldi.
Ankara merkezli 5 Türk şirketi, dünya savunma sanayi listesine girdi Ankara merkezli 5 Türk şirketi, dünya savunma sanayi listesine girdi Farklı kategorilerde iş hayatını sürdüren Türk şirketler bireysel başarılarına ek olarak dünya genelinde de önemli kazanımlar elde ediyor. Çalışmaları ve ortaya koydukları programlar ile takdir toplayan şirketlerimiz bir başarıya daha imza attı.
ATO Başkanı Gürsel Baran Yusuf Dikeç'i makamında ağırladı ATO Başkanı Gürsel Baran Yusuf Dikeç'i makamında ağırladı Olimpiyatlarda kazandığı gümüş madalya ve ekipman kullanmadan eli cebinde atış yapması ile bir sembol haline gelen Milli sporcumuz Yusuf Dikeç Ankara'ya gelmişti. Başkentte coşku ile karşılan Yusuf Dikeç ziyaret turlarına başladı.
Sendika başkanlarından enflasyon oranı değerlendirmesi geldi Sendika başkanlarından enflasyon oranı değerlendirmesi geldi TÜİK sabah saatlerinde haftalardır merakla beklenen enflasyon oranı ile ilgili verileri yayınlamıştı. Yaşanan bu durum sonrasında rakamın bir önceki aya göre daha iyi olduğu fakat halen yüksekte olduğu görülmüştü.
ASO 1. OSB çevre ve enerji yönetiminde çifte sertifika kazandı ASO 1. OSB çevre ve enerji yönetiminde çifte sertifika kazandı Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi, TSE tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda Çevre Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı. Hak kazanılan belgelerin alınması ile beraber açıklama da geldi.
ATO Başkanı Baran'dan Bakan Işıkhan'a ziyaret ATO Başkanı Baran'dan Bakan Işıkhan'a ziyaret ATO Başkanı Baran, çeşitli ziyaretlerini sürdürürken son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı ziyaret etti.
TZOB Başkanı Bayraktar duyurdu! Temmuz ayında markette 24 ürünün fiyatı düştü TZOB Başkanı Bayraktar duyurdu! Temmuz ayında markette 24 ürünün fiyatı düştü TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptığı basın açıklamasıyla üreticilerin beklentilerini ve temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini değerlendirdi. Bayraktar, temmuz ayında markette 24 ürünün fiyatının düştüğünü belirtti.
ASO Başkanı Ardıç sanayi sektörünün sorunları ve güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirdi ASO Başkanı Ardıç sanayi sektörünün sorunları ve güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirdi Ankara Sanayi Odası Meclis toplantısı Zafer Çağlayan Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda sanayi sektörünün sorunları ve güncel ekonomik gelişmeler ele alındı.
ATO Ankara'da geçen ay kaç şirket kurulduğunu açıkladı ATO Ankara'da geçen ay kaç şirket kurulduğunu açıkladı Başkent Ankara ile ilgili her ay düzenli olarak iş dünyasını yakından ilgilendiren bilgiler paylaşılıyor. Şehrin bu konuda önde gelen kurumları da hazırlanan verileri vatandaşlara ulaştırıyor.