İş Dünyası

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran 2024'ün neler getireceğini Haber Ankara'ya değerlendirdi! Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran 2024'ün neler getireceğini Haber Ankara'ya değerlendirdi! Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 2024 yılı hakkında bir dizi değerlendirmede bulundu. Başkan Baran, 2024 yılına ilişkin beklentilerini Haberankara.com'a özel olarak açıkladı. Türkiye ekonomisine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Başkan Baran, yeni yılda tüm alanlarda ülkemizin başarıları ile adından söz ettireceğine olan inancından bahsetti.
ATO aralık ayı meclis toplantısı yapıldı! Başkan Baran'dan 2023 değerlendirmesi ATO aralık ayı meclis toplantısı yapıldı! Başkan Baran'dan 2023 değerlendirmesi ATO, 2023 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda açıklamalarda bulunan ATO Başkanı Gürsel Baran, 2023 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu, 2024 yılı beklenti ve hedeflerini paylaştı.
TZOB Başkanı Bayraktar'dan ÇKS ve tarım BAĞ-KUR primleri değerlendirmesi TZOB Başkanı Bayraktar'dan ÇKS ve tarım BAĞ-KUR primleri değerlendirmesi Geçtiğimiz günlerde 2024 yılı asgari ücretinin açıklanması ardından iş dünyasından konuyla ilgili değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ve açıklanan yeni asgari ücret sonrası belirlenen tarım BAĞ-KUR primlerine ilişkin değerlendirme TZOM Başkanı Şemsi Bayraktar'dan geldi.
ATO Başkanı Baran ve Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu’ndan Ankara'da meslek lisesi ziyareti! ATO Başkanı Baran ve Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu’ndan Ankara'da meslek lisesi ziyareti! ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu ile birlikte Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.
2024 asgari ücretine iş dünyasından ilk açıklamalar! 2024 asgari ücretine iş dünyasından ilk açıklamalar! Milyonlarca çalışanın merakla beklediği 2024 asgari ücreti, dün akşam Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından açıklandı. Açıklanan asgari ücret zammı ardından iş dünyasından ilk açıklamalar da geldi.
ATO ve ASO'dan asgari ücret zammı değerlendirmeleri! ATO ve ASO'dan asgari ücret zammı değerlendirmeleri! Bu akşam açıklanan asgari ücretin ardından Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sanayi Odası tarafından 2024 yılı asgari ücretine ilişkin değerlendirmeler geldi.
ATO Heyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti! Farklı KDV oranları reel sektörü zorluyor ATO Heyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti! Farklı KDV oranları reel sektörü zorluyor Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti. Söz konusu ziyarette ATO Başkanı Baran, farklı KDV oranlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
ASO Başkanı Ardıç'tan 2023 değerlendirmesi! 2024'ten beklentiler yüksek ASO Başkanı Ardıç'tan 2023 değerlendirmesi! 2024'ten beklentiler yüksek ASO Başkanı Seyit Ardıç'ın katılımıyla gerçekleşen ASO'nun yılın son meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Ardıç, 2023 yılı ekonomik gelişmeleri ve yeni yıldan beklentiler üzerine konuşma yaptı.
ATO Başkanı Baran, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104'üncü yıldönümünü kutladı ATO Başkanı Baran, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104'üncü yıldönümünü kutladı ATO Başkanı Gürsel Baran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104'üncü yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı, Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andı.