İş Dünyası

Türkiye'de ne kadar sendikalı işçi olduğu açıklandı Türkiye'de ne kadar sendikalı işçi olduğu açıklandı Türkiye'de ne kadar sendikalı işçi olduğuna dair güncel rakamlar paylaşıldı. Resmi Gazetede yayınlanan verilere göre sendikalı çalışan sayısında artış yaşandığı gözlemlendi.
TOBB ve ASO'dan inşaat müteahhitliği sektörü için önemli toplantı TOBB ve ASO'dan inşaat müteahhitliği sektörü için önemli toplantı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye İnşaat Müteahhitleri Sektör Meclisi, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç başkanlığında inşaat müteahhitliği sektörünün değerlendirmesini yapmak için bir araya geldi.
ATO Başkanı Gürsel Baran Konkordato alacaklıları için fon önerisinde bulundu ATO Başkanı Gürsel Baran Konkordato alacaklıları için fon önerisinde bulundu Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran iflas anlaşması olarak da bilinen Konkordato ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Baran borçlunun olduğu kadar alacaklının da haklarının korunmasının önemini vurguladı.
TKKB ve AKK işbirliğiyle Ankara'da çalıştay! Dirençli kentler ve katılım kültürü ele alındı TKKB ve AKK işbirliğiyle Ankara'da çalıştay! Dirençli kentler ve katılım kültürü ele alındı Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) ve Ankara Kent Konseyi (AKK) işbirliğiyle Ankara'da yeni bir çalıştay düzenlendi. Yoğun katılım gösterilen çalıştayda kentsel dirençlilik ve katılım kültürü ele alındı.
ANGİAD ticari fayda sağlayan eğitimlerine devam ediyor ANGİAD ticari fayda sağlayan eğitimlerine devam ediyor Ankara Genç İş Adamları Derneği "ANGİAD Akademi" eğitimler serisine devam ettiği duyurdu. Son yapılan sunum ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapıldı.
Hizmet-İş Genel Başkanı Arslan'dan ek protokol ile düzenleme talebi Hizmet-İş Genel Başkanı Arslan'dan ek protokol ile düzenleme talebi Hizmet-İş sendikasından önemli bir talep geldi. Genel Başkan Mahmut Arslan Kamu Çerçeve Protokolünde ettikleri kazanımların enflasyondan dolayı kaybolduğunu ve yeni düzenleme istediklerini ifade etti.
ASO Başkanı Seyit Ardıç kayıt dışı istihdamın zararlarından bahsetti ASO Başkanı Seyit Ardıç kayıt dışı istihdamın zararlarından bahsetti Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, ekonomi alanında önemli bir sorun olan kayıt dışı istihdamın ekonomiye yönelik zararları hakkında konuştu. Ardıç bu durumun ekonomik dengeleri olumsuz olarak etkilediğini ifade etti.
ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı Ankara Ticaret Odası (ATO) rutin olarak yapılan toplantılarına devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre Olağan Yönetim Kurulu toplantısının gerçekleştirildiği öğrenildi.
ATO, ATONET üzerinden e-belge hizmetini kullanıcılara sundu ATO, ATONET üzerinden e-belge hizmetini kullanıcılara sundu ATO, mobil uygulaması ATONET üzerinden kullanıcılara yeni bir hizmet sundu. Artık kullanıcılar, uygulama üzerinden 7/24 hizmet ile e-belgelerine ulaşabilecek.
ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan ile görüştü ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan ile görüştü Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç Devlet Malzeme Ofisinin alımlarında yerli üreticinin katkısının artması konusunda önemli görüşmeler yapıyor. Başkan Ardıç bu kapsamda DMO Genel Müdürü ile bir araya geldi.
TOBB'dan çelik üretimi hedefi açıklaması! TOBB'dan çelik üretimi hedefi açıklaması! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ülkemizin çelik üretiminde hedefleri ile ilgili açıklama yapıldı.
ATO Ankara Matbaacılar Buluşmasına ev sahipliği yaptı ATO Ankara Matbaacılar Buluşmasına ev sahipliği yaptı Ankara'nın dört bir yanından matbaa sektörünün alanında uzman kişilerini bir araya getiren etkinlik ATO bünyesinde gerçekleştirildi.