İş Dünyası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 72. yaşını kutluyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 72. yaşını kutluyor Türkiye'nin ekonomi ve iş dünyası alanında en önemli kurumları arasında yer alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kuruluşunun 72. yıl dönümünü kutluyor. Bu kapsamda TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu bir kutlama mesajı yayımladı.
ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti Ankara Ticaret Odası (ATO), bünyesindeki meslek komitelerinin katılımı ile Olağan Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ATO Başkanı Gürsel Baran başkanlık etti.
TESK Başkanı Palandöken net konuştu! Yeniden ayağa kalkma vurgusu TESK Başkanı Palandöken net konuştu! Yeniden ayağa kalkma vurgusu Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Palandöken mesajında geleceğe dair umutlu olduğundan bahsetti.
TŞÖF Başkanı Fevzi Apaydın'dan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde dayanışma çağrısı TŞÖF Başkanı Fevzi Apaydın'dan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde dayanışma çağrısı Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞÖF) Başkanı Fevzi Apaydın Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Apaydın yaşanan acıların ardından dayanışma içinde olmanın önemine vurgu yaptı.
ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan siyasilere emlak danışmanlığı yasasını çıkartın çağrısı ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan siyasilere emlak danışmanlığı yasasını çıkartın çağrısı Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, emlak sektöründeki vatandaşların çıkmasını merakla beklediği emlak danışmanlığı yasası ile ilgili siyasilere seslendi. Başkan Akçam meclise sunulan yasa teklifinin bir an önce hayata geçmesini beklediklerini ifade etti.
ASO Başkanı Seyit Ardıç depremlerden ders alma çağrısı yaptı ASO Başkanı Seyit Ardıç depremlerden ders alma çağrısı yaptı Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ardıç'ın mesajında depremlerden ders alma vurgusu dikkat çekti.
Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belli oldu Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belli oldu TOBB tarafından iş dünyası için çok önemli bir organizasyon olan "TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni" gerçekleştirildi. Düzenlenen ödül töreninde ülkemizin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam'dan depreme hazırlık uyarısı Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam'dan depreme hazırlık uyarısı Türkiye'yi derinden etkileyen ve üzerinden 1yıl geçen 6 Şubat depremi ile ilgili yaşananlardan ders alınması gerektiğini vurgulayan önemli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı (ATEM) Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu unutmamamız gerektiğini vurguladı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Aydın Memecik Zeytinyağının coğrafi işaret tescili aldığını açıkladı TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Aydın Memecik Zeytinyağının coğrafi işaret tescili aldığını açıkladı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ülkemiz adına önemli bir haber verdi. Hisarcıklıoğlu'nun açıklamasına göre Aydın yöresine ait olan Memecik Zeytinyağı Avrupa Birliği tarafından coğrafi işaretli ürün tescili alan 20. ürün oldu.
ASO Başkanı Seyit Ardıç'tan depremlere karşı önlem alma vurgusu ASO Başkanı Seyit Ardıç'tan depremlere karşı önlem alma vurgusu Ülkemizi derinden yaralayan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü yaklaşırken çeşitli özel kurum ve kuruluşlardan mesajlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç bir mesaj yayınlayarak depremler öncesi alınması gereken önlemlere vurgu yaptı.
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 6 Şubat depremlerinin 1. yılı mesajı ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 6 Şubat depremlerinin 1. yılı mesajı Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Cumhuriyet döneminin en büyük afetlerinden olan 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin 1. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Baran "Tüm varlığımızla deprem bölgesinde olduk" dedi.
TESK Başkanı Palandöken'den hurda araç teşvik yasası açıklaması! TESK Başkanı Palandöken'den hurda araç teşvik yasası açıklaması! TESK Başkanı Bendevi Palandöken, hurda araç teşvik yasasının tekrar gündeme gelmesi gerektiğini ve yasanın sürekli olarak yürürlükte kalması gerektiğini söyledi.