İş Dünyası

TÖHOB özel halk otobüslerinin zarar ettiğini açıkladı TÖHOB özel halk otobüslerinin zarar ettiğini açıkladı Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği tarafından yapılan açıklamada, özel halk otobüslerinin mağdur olduğuna dair bir paylaşım geldi. Yapılan bir paylaşımda bir özel halk otobüsünün gelirinin sadece yakıt fiyatına bile yetmediği ifade edildi.
ASO Başkanı Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Avrupa'daki Türk iş insanları ile bir araya geldi ASO Başkanı Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Avrupa'daki Türk iş insanları ile bir araya geldi ASO Başkanı Seyit Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne Avrupa'daki Türk iş insanlarından ziyarette bulunuldu. Görüşmede bir araya gelen taraflar, Türk iş insanları ile Ankaralı sanayiciler arasında etkileşimi artırmaya yönelik görüş alışverişinde bulundu, değerlendirmeler yaptı.
Gürsel Baran ATO'nun güncel çalışmalarını anlattı Gürsel Baran ATO'nun güncel çalışmalarını anlattı Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran Ankara'da iş dünyasından bir çok kurumun katıldığı toplantıda yer aldı. Başkan Baran katıldığı toplantıda ATO'nun güncel çalışmalarından bahsetti.
ASO Başkanı Seyit Ardıç çevre kirliliği bilincinin önemi hakkında konuştu ASO Başkanı Seyit Ardıç çevre kirliliği bilincinin önemi hakkında konuştu ASO Başkanı Seyit Ardıç düzenledikleri Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi hakkında düzenlenen seminer hakkında konuştu. Başkan Ardıç "Biz sanayiciler çevrenin bir kaynak olduğunu çok iyi biliyoruz" şeklinde konuştu.
Sağlık-Sen'den sağlık çalışanlarının nöbet ücreti arttırılsın çağrısı geldi Sağlık-Sen'den sağlık çalışanlarının nöbet ücreti arttırılsın çağrısı geldi Sağlık-Sen'den son zamanların en çok tartışılan konularından olan sağlık çalışanlarının nöbet ücretleri hakkında önemli açıklamalar geldi. Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan nöbet ücretlerinin arttırılması çağrısında bulundu.
HAK-İŞ Akademi kuruldu HAK-İŞ Akademi kuruldu Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Sendika çalışmaları kapsamında önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini açıkladı. Yapılan açıklamada belirlenen temel alanlarda uzmanların bilgi ve birikimlerinden yararlanmak için HAK-İŞ Akademinin kurulduğu ifade edildi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ETB Meclis üyeleri ile buluştu! TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ETB Meclis üyeleri ile buluştu! ETB Meclis üyeleri, TOBB tarafından TOBB İkiz Kuleler ’de düzenlenen ‘Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı. Programda ekonomik pek çok veri hakkında değerlendirmede bulunuldu.
Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısı! Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısı! Ülkemizde artan yakıt fiyatlarının ardından toplu taşımada görevli çalışanların büyük tepkisi sürüyor. Konu ile ilgili Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık bir şekilde seslendikleri bir mesaj yayınladı.
TESK Başkanı Palandöken esnaf ve sanatkar işletmelerinin ihtiyaçlarını gündeme getirdi! TESK Başkanı Palandöken esnaf ve sanatkar işletmelerinin ihtiyaçlarını gündeme getirdi! TESK Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkar işletmelerinin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve uygun destek mekanizmalarının tasarlanmasına yönelik görüşlerini dile getirdi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği baklagillere verilen prim desteğinin arttırılmasını istedi Türkiye Ziraat Odaları Birliği baklagillere verilen prim desteğinin arttırılmasını istedi Ülkemizde çiftçilere verilen destek ödemeleri ile ilgili Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından bir fiyat artışı talebi geldi. Birliğin Başkanı Şemsi Bayraktar baklagillere verilen prim desteğinin 2018'den beri aynı olduğunu söyledi.
TESK Başkanı Palandöken'den şöförü belli olmayan ulaşım sistemi derhal durdurulsun çağrısı TESK Başkanı Palandöken'den şöförü belli olmayan ulaşım sistemi derhal durdurulsun çağrısı Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, son günlerde ülkemizde giderek yaygınlaşan taksi ulaşımına alternatif olarak görülen ulaşım sistemi ile ilgili konuştu. Palandöken söz konusu ulaşım sisteminin derhal engellenmesi gerektiğini ifade etti.
ASO Başkanı Ardıç Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı! ASO Başkanı Ardıç Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı! ASO Başkanı Seyit Ardıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Akılbek Caparov'un da katıldığı Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı.