İş Dünyası

ANGİAD Başkanı Onat ve Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında dernek üyeleri ile buluştu! ANGİAD Başkanı Onat ve Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında dernek üyeleri ile buluştu! ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan istişare toplantısında dernek üyeleriyle bir araya geldi. Konuyla ilgili açıklama, ANGİAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı.
Büro Memur-Sen gıda ve tüketim malzemeleri için fiyat sınırlandırması çağrısı yaptı Büro Memur-Sen gıda ve tüketim malzemeleri için fiyat sınırlandırması çağrısı yaptı Barınma ve yiyecek konularında fiyatların çok yüksek olduğunu ifade eden vatandaşlara bir destekte Büro Memur-Sen'den geldi. Genel Başkan Yusuf Yazgan gıda ve tüketim malzemelerine fiyat sınırlandırması gerektiğini savundu.
TOBB Yönetim Kurulu'ndan Bursa'da Ortak Akıl Toplantısı TOBB Yönetim Kurulu'ndan Bursa'da Ortak Akıl Toplantısı Merkezi Ankara'da olan fakat yurt genelinde iş dünyası alanında çalışmalarını sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bursa'da önemli bir toplantı düzenledi. Söz konusu toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 'da katıldı.
Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü mesajı Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü mesajı Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baran, mesajında sağlıklı yıllar temennisinde bulundu.
ATO Ankara'da Ocak ayında kaç şirket kurulduğunu açıkladı! ATO Ankara'da Ocak ayında kaç şirket kurulduğunu açıkladı! Ekonomi anlamında ülkenin hareketli şehirleri arasında yer alan ve Başkent olmasından dolayı diğer şehirlerden ön plana çıkan Ankara'da ekonomik anlamda yaşanan gelişmeler ilgili kurumlar tarafından vatandaşlar ile paylaşılıyor. Bu kapsamda ATO önemli bir açıklama yaptı.
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan birinci dereceye yükselen kamu görevlisi için 3600 ek gösterge talebi Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan birinci dereceye yükselen kamu görevlisi için 3600 ek gösterge talebi Üyesi olan memurların özlük haklarını koruma amacıyla kurulan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Memur-Sen'den 3600 ek gösterge için peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak genel başkan Yalçın yeni bir açıklama yaptı.
Ankara Sanayi Odası kobilere destek vereceğini açıkladı! Ankara Sanayi Odası kobilere destek vereceğini açıkladı! Günümüzde sanayi sektöründe yapılan en önemli çalışmalardan birisi yeşil dönüşüm olarak bilinen çevre dostu uygulama yöntemine geçilmesi oldu. Ankara Sanayi Odasından da bu kapsamda kobiler için önemli bir hamle geldi.
TOBB heyeti Türk-Arap Ticaret Odası toplantısı için Kahire'ye gitti TOBB heyeti Türk-Arap Ticaret Odası toplantısı için Kahire'ye gitti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, bölgesel ve küresel anlamda da ülkeler arası iş birliği çalışmalarını sürdürüyor. bu kapsamda TOBB'dan bir heyet Mısır'da Türk- Arap İş Birliği toplantısına katıldı
Memur-Sen 8'inci Büyük Türkiye Buluşması'nı başkentte gerçekleştirdi! Memur-Sen 8'inci Büyük Türkiye Buluşması'nı başkentte gerçekleştirdi! Memur-Sen, 8’inci Büyük Türkiye Buluşması'nı başkent Ankara'da, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirdi.
Kariyer Günü Etkinliği tüm hızıyla devam ediyor! ATO Başkanı Baran'dan etkinliğe ziyaret Kariyer Günü Etkinliği tüm hızıyla devam ediyor! ATO Başkanı Baran'dan etkinliğe ziyaret Ankara'da gerçekleşen Kariyer Günü Etkinliği tüm hızıyla devam ederken, ATO Başkanı Gürsel Baran da etkinlik alanına ziyarette bulundu.
TESK Başkanı Palandöken ve beraberindeki heyet İstanbul ESOB Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti! TESK Başkanı Palandöken ve beraberindeki heyet İstanbul ESOB Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti! TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyet, İstanbul ESOB Başkanı Faik Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette, esnafın sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği projeleri üst düzey bürokratlar inceledi Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği projeleri üst düzey bürokratlar inceledi Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projeler üst düzey bürokratlar tarafından yerinde incelendi. Projelere ilişkin ayrıntılar merak edilirken bürokratların değerlendirmeleri de öğrenildi.