İş Dünyası

Ankaralı iş adamları Filistin'e bebek maması yardımı kampanyası başlattı Ankaralı iş adamları Filistin'e bebek maması yardımı kampanyası başlattı Tüm dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık dramı yaşanan Gazze'deki saldırılar aradan 4 aydan fazla bir süreye rağmen devam ediyor. Bu kapsamda orada bulunan insanlara yardım etmek isteyen Ankaralı iş adamları harekete geçti
ASO Başkanı Seyit Ardıç deprem sonucu iş yerlerini kaybeden kadınların sorunlarına dikkat çekti ASO Başkanı Seyit Ardıç deprem sonucu iş yerlerini kaybeden kadınların sorunlarına dikkat çekti Ankara'da kadın girişimcilerin desteklenmesi amacıyla dikkat çeken bir program düzenlendi. Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ta katıldığı programda 6 Şubat depremlerinden dolayı mağdur olan kadınların problemleri hakkında konuştu.
Skoda Türkiye'den çalışanlarına jest! İmzalar atıldı Skoda çalışanlarına 29 maaş ikramiye verildi Skoda Türkiye'den çalışanlarına jest! İmzalar atıldı Skoda çalışanlarına 29 maaş ikramiye verildi Maaşlara dair yapılan düzenlemeler vatandaşların gündeminde yer alırken otomotiv sektörünü hareketlendiren yeni bir karara imza atıldı. Skoda Türkiye'de çalışanlarına 29 maaş ikramiye açıklaması geldi.
TOBB haftalık ekonomi bültenini kamuoyu ile paylaştı TOBB haftalık ekonomi bültenini kamuoyu ile paylaştı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği geçen hafta ülke genelinde yaşanan ekonomik gelişmeleri bir araya getirdi. Söz konusu hazırlanan bülten yurt içi ve yurt dışı gelişmelere ev sahipliği yaptı.
Büro Memur-Sen şubat ayı enflasyon oranlarının ardından taleplerini yineledi Büro Memur-Sen şubat ayı enflasyon oranlarının ardından taleplerini yineledi Yeni haftanın ilk gününde TÜİK tarafından Şubat ayı enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından oranları değerlendiren açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan'da açıklanan orandan sonra Ramazan ayına dikkat çekti.
ATO ücretsiz alınabilen belgeler hakkında açıklama yaptı ATO ücretsiz alınabilen belgeler hakkında açıklama yaptı Ankara Ticaret Odası şehir genelindeki iş insanlarına önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Yapılan duyuruda 2 önemli belgenin ücretsiz olarak alınabildiğine dikkat çekildi.
ATO Ankara'nın sağlık turizmini dünyaya tanıtmak için iş birliği protokolü imzaladı!! ATO Ankara'nın sağlık turizmini dünyaya tanıtmak için iş birliği protokolü imzaladı!! Ankara Ticaret Odası tarafından çeşitli kurumlar ile iş birliği yapılarak ülke ekonomisine katkı sağlayacak adımlar atılmaya devam ediliyor. Son olarak ATO'nun sağlık turizmi kapsamında önemli bir protokole imza attığı öğrenildi.
TOBB, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda iş dünyasının görüşlerini aktarıyor! TOBB, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda iş dünyasının görüşlerini aktarıyor! Bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen Antalya Diplomasi Forumu tüm hızıyla devam ediyor. TOBB'un da katılım gösterdiği fuarda çeşitli oturumlar düzenleniyor. Bu kapsamda düzenlen "Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık" oturumunda TOBB, iş dünyasının görüşlerini aktardı.
ASO'da TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı! ASO'da TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı! ASO'nun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, ASO'da bir araya geldi. Kurumda yapılan toplantıda, Kurul'un yeni dönem proje ve faaliyetleri ele alındı.
Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları Sağlık-Sen otellerinden yararlanacak! Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları Sağlık-Sen otellerinden yararlanacak! Sağlık-Sen, Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları için büyük bir adım attı. Sendikaya üye olsun ya da olmasın Ankara'ya hasta getiren tüm 112 çalışanları, Sağlık-Sen'in otellerinden ücretsiz yararlanabilecek.
Mısır Büyükelçisi El-Hamamy ATO Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti Mısır Büyükelçisi El-Hamamy ATO Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti Son dönemde uzun yıllar düşük seviyede ilerleyen Türkiye ve Mısır ilişkilerinin yeniden iyileşmesinin ardından Ankara'da önemli bir gelişme gerçekleşti. Mısır Büyükelçisi Abdelmeguid El-Hamamy, ATO Başkanı Gürsel Baran ile bir araya geldi.
TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası Ankara'da düzenlendi TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası Ankara'da düzenlendi Reel Sektör açısından Ankara'da önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğine iş dünyasından bir çok önemli isim katıldı.