İş Dünyası

ASO Üretim Dönüşüm Programı bilgilendirme toplantısı düzenlendi ASO Üretim Dönüşüm Programı bilgilendirme toplantısı düzenlendi Geçtiğimiz günlerde ASO tarafından yapılacağı duyurulan yeşil dönüşüm konusunun konuşulduğu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bilgilendirme toplantısında firmaların hizmet anlayışını ve üretimini çevre dostu olacak şekilde değiştirmesinin önemine vurgu yapıldı.
ATO Başkanı Gürsel Baran İstiklal Marşının kabulünün yıl dönümü için kutlama mesajı yayınladı ATO Başkanı Gürsel Baran İstiklal Marşının kabulünün yıl dönümü için kutlama mesajı yayınladı Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının sembollerinden İstiklal Marşı'nın kabul edilmesinin üzerinden 103 yıl geçti. Bu anlamlı gün dolayısıyla bir kutlama mesajı da ATO Başkanı Gürsel Baran'dan geldi.
TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni'ni yayımladı! TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni'ni yayımladı! TOBB'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, 4-8 Mart 2024 tarihleri arası, haftalık ekonomi bülteni yayımlandı. Yayımlanan bülten ile 11-17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ekonomik gelişmeler de açıklandı.
Geleneksel ANGİAD Brunch gerçekleşti! ABB Başkanı Yavaş ve eşi de katıldı Geleneksel ANGİAD Brunch gerçekleşti! ABB Başkanı Yavaş ve eşi de katıldı ANGİAD'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, derneğin geleneksek brunch etkinliğinin gerçekleştiği duyuruldu. Geleneksel ANGİAD Brunch'a ABB Başkanı Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş da katılım gösterdi.
ATO Başkanı Gürsel Baran Türkiye'nin kredi notunun arttırılması hakkında konuştu ATO Başkanı Gürsel Baran Türkiye'nin kredi notunun arttırılması hakkında konuştu Türk ekonomisi için uzun bir sonra uluslararası anlamda sevindirici bir haber gelmiş ve ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin notunun pozitife döndürüldüğünü duyurmuştu. Bu gelişmeyi değerlendiren isimlerden ATO Başkanı Baran düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
TOBB Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Bakan Şimşek'in katılımı ile gerçekleşti TOBB Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Bakan Şimşek'in katılımı ile gerçekleşti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı birimler için önem arz eden Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Geniş bir katılımın olduğu toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'te yer aldı.
TESK Başkanı Palandöken'den ekmek israfı açıklaması! Her gün 6 milyon... TESK Başkanı Palandöken'den ekmek israfı açıklaması! Her gün 6 milyon... TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye'de gerçekleşen ekmek israfına değindiği açıklamasında, her gün 6 milyon kadar ekmeğin israf edildiğini söyledi.
ASO Ankara'daki firmalar için yeşil dönüşüm toplantısını düzenleyeceğini duyurdu ASO Ankara'daki firmalar için yeşil dönüşüm toplantısını düzenleyeceğini duyurdu Ankara Sanayi Odası iş dünyasının son yıllardaki en önemli konu başlıklarından olan yeşil dönüşüm konusunda Ankara'daki firmalara rehberlik görevine devam ediyor. Konu ile ilgili olarak yapılan bir duyuru ile firmalara yeni bir toplantı duyurusu hakkında bilgiler verildi.
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı Her yıl 8 Mart tarihinde çeşitli etkinlikler ile kutlanan Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla iş dünyasından da kadınlar için önemli mesajlar gelmeye devam ediyor. ATO Başkanı Gürsel Baran'da bir mesaj yayınlayarak kadınların iş dünyasındaki önemini vurguladı.
TESK Başkanı Bendevi Palandöken 8 Mart kadınlar günü mesajı yayınladı TESK Başkanı Bendevi Palandöken 8 Mart kadınlar günü mesajı yayınladı Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken dünyada ve ülkemizde çeşitli etkinlikler ile kutlanacak olan kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Palandöken kadınların hayattaki önemine vurgu yaptı.
AKK Başkanı Yılmaz'dan 8 Mart mesajı! Kadınlar iş dünyasında daha güçlü bir konuma gelmeli AKK Başkanı Yılmaz'dan 8 Mart mesajı! Kadınlar iş dünyasında daha güçlü bir konuma gelmeli AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ANGİKAD’ın "Girişimcilik Yolu Dönüşüm: Kadın Girişimcilerle Yeniden Başla” projesinin tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, kadınların iş dünyasındaki önemine değindi ve daha güçlü bir konuma gelmeleri gerektiğini vurguladı.
ATO'da gençlere yönelik gerçekleştirilen Dış Ticaret Eğitimleri başladı! ATO'da gençlere yönelik gerçekleştirilen Dış Ticaret Eğitimleri başladı! 2010 yılından beri ATO'da her yıl üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen dış ticaret eğitimlerinin 2024 yılı ilk dönemi başladı. Dış Ticaret Eğitim Programları'na ilgi ise yoğun oldu.