İş Dünyası

Ankara Kalkınma Ajansı SOGEP proje hazırlık sürecine başladı! Ankara Kalkınma Ajansı SOGEP proje hazırlık sürecine başladı! Ankara Kalkınma Ajansı, 2024 yılı SOGEP proje hazırlık sürecine başladığını açıkladı. Proje ile yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunların giderilmesi amaçlanıyor.
AKK Başkanı Yılmaz Zaferin Yolu - Ruhundaki Ateş Belgeseli galasında Cumhuriyetin önemine vurgu yaptı AKK Başkanı Yılmaz Zaferin Yolu - Ruhundaki Ateş Belgeseli galasında Cumhuriyetin önemine vurgu yaptı Türk milletinin Kurtuluş Savaşı döneminde yaşadığı zorlukları anlatan Zaferin Yolu - Ruhundaki Ateş adlı belgeselin galası Ankara'da gerçekleşti. Üst düzey isimlerin katıldığı törende konuşan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Türk milletinin fedakarlığına vurgu yaptı.
Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ATO Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ATO Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti Ankara Ticaret Odası yurt içi ve yurt dışı ekonomik iş birliği çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davron Vahabov beraberindeki isimlerle birlikte ATO'ya ziyarette bulundu.
TOBB ülke ve dünya ekonomisinde yaşanan son gelişmeleri paylaştı TOBB ülke ve dünya ekonomisinde yaşanan son gelişmeleri paylaştı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği düzenli olarak vatandaşları bilgilendirmek için hazırlanan ekonomi bültenini paylaştı. Açıklanan raporda bir çok konu başlığı ele alındı.
ASO Ödül Töreni'nde İstihdamını En Çok Arttıran Firma Ödülü Vemak İnşaat'ın oldu! ASO Ödül Töreni'nde İstihdamını En Çok Arttıran Firma Ödülü Vemak İnşaat'ın oldu! Ankara Sanayi Odası tarafından dün gerçekleştirilen ASO 60’ıncı Kuruluş Yılı Ödülleri'nde İstihdamını En Çok Arttıran Firma Ödülüne layık görülen firma Vemak İnşaat oldu.
TZOB Başkanı Bayraktar açıkladı! İhracatımız olumsuz etkileniyor TZOB Başkanı Bayraktar açıkladı! İhracatımız olumsuz etkileniyor TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, gıda ürünlerinde artan taklit ve tağşişin oluşturabileceği sorunlara değindi, bu durumun ekonomik kayıplara neden olarak ihracatın olumsuz etkilendiğini söyledi.
ASO 60’ıncı Kuruluş Yılı Ödül Töreni gerçekleştirildi! ASO 60’ıncı Kuruluş Yılı Ödül Töreni gerçekleştirildi! Ankara Sanayi Odası'nın bugün 60. yılı kutlamaları nedeni ile bir ödül töreni düzenlendi. Bu ödül töreninde ASO Başkanı Ardıç tarafından önemli açıklamalara yer verildi.
ATO'nun ev sahipliği yaptığı Atatürk'e Vefa Valizi Projesi Sergisi düzenlenen törenle açıldı! ATO'nun ev sahipliği yaptığı Atatürk'e Vefa Valizi Projesi Sergisi düzenlenen törenle açıldı! Başkent Ankara anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen Atatürk'e Vefa Valizi Projesi kapsamında bir araya getirilen eserler sergilenmeye başladı.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferini kutladı TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferini kutladı Türk halkının kazandığı en büyük zaferler arasında yer alan Çanakkale Savaşı'nın 109. yıl dönümü dolayısıyla bugün yurt genelinde etkinlikler sürüyor. Çeşitli kurum ve kuruluşlar da günün anlam ve önemine dair mesajlar paylaşıyor.
Ankara'daki oda başkanları ANKESOB'un iftar yemeğinde bir araya geldi Ankara'daki oda başkanları ANKESOB'un iftar yemeğinde bir araya geldi Ramazan ayı dolayısıyla Ankara'da çeşitli kurum ve kuruluşlar iftar yemeği organize etmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 'de şehirdeki çeşitli oda başkanlarının katıldığı bir iftar yemeği programı yaptı.
ATO Başkanı Gürsel Baran 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü için kutlama mesajı yayınladı ATO Başkanı Gürsel Baran 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü için kutlama mesajı yayınladı 1. Dünya Savaşı'nın kaderini değiştiren ve tarihimizin en önemli savaşları arasında yer alan Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajları paylaşılıyor.
ATO, yerel yöneticilere beklentilerini dile getirdi! ATO, yerel yöneticilere beklentilerini dile getirdi! ATO Yönetim Kurulu ve Meclis-Komite Üyeleri, ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen etkinlik ile Ankara'nın yerel yöneticilerine beklentilerini dile getirdi.