İş Dünyası

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç yerel seçim sonrası yeni dönem için umutlu olduğunu belirtti Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç yerel seçim sonrası yeni dönem için umutlu olduğunu belirtti Ankara yerel seçimleri sonrasında şehir genelindeki çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinden paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sadece şehir değil ülke genelinde de gündem olan seçimler için ASO Başkanı Ardıç'ta bir değerlendirmede bulundu.
HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan oy kullanmanın önemine vurgu yaptı HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan oy kullanmanın önemine vurgu yaptı Yerel seçim kapsamında siyaset içinde olmayan fakat toplumda etkisi olan kurumlardan da vatandaşlara sandığa gidin çağrıları yapılıyor.
ASO tarafından İkinci Yüzyılda Yapay Zeka paneli düzenlendi ASO tarafından İkinci Yüzyılda Yapay Zeka paneli düzenlendi Ankara Sanayi Odası ev sahipliğinde yapay zekanın iş ve günlük hayatta yaygınlaşmasına değinildi. Söz konusu panele alanında uzman bir çok isim katıldı.
TESK Başkanı Palandöken'den Ramazan Bayramı açıklaması: Piyasalar hareketlenecek TESK Başkanı Palandöken'den Ramazan Bayramı açıklaması: Piyasalar hareketlenecek Ramazan ayının son günlerine girilmesinin ardından esnaflar gözlerini yaklaşan tatil dönemine çevirdi. TESK Başkanı Bendevi Palandöken'de esnafın beklentisinin yüksek olduğunu dile getirdi.
Bilgi Geliştirme Merkezi Projesi Kapanış Toplantısı ve Döngüsel Tarım Paneli tamamlandı! Bilgi Geliştirme Merkezi Projesi Kapanış Toplantısı ve Döngüsel Tarım Paneli tamamlandı! Çukurova Üniversitesi tarafından “Kapsayıcı Tarım: Ortak Bilgi ve Beceri Geliştirme Merkezi” projesi Proje Kapanış toplantısı ve Döngüsel Tarım Paneli gerçekleştirildi.
ASO Başkanı Ardıç, ASO Teknopark Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçildi! ASO Başkanı Ardıç, ASO Teknopark Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçildi! Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark A.Ş. olağan genel kurul toplantısında yeniden yönetim kurulu başkanı seçildi.
ATO Ankara'da kurulan şirket sayısını açıkladı ATO Ankara'da kurulan şirket sayısını açıkladı Ankara Ticaret Odası tarafından şehri ilgilendiren bir bilgilendirme paylaşımı yapıldı. Söz konusu paylaşımda Ankara'da kurulan şirket rakamları ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.
ASO Başkanı Seyit Ardıç politikacıların gelecek tahminlerinin ekonomiye etkisi hakkında konuştu ASO Başkanı Seyit Ardıç politikacıların gelecek tahminlerinin ekonomiye etkisi hakkında konuştu Ankara Sanayi Odası Mart ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Başkanlık eden Başkan Ardıç ekonomiye etki eden dış etkenler ve mevcut duruma ait önemli açıklamalarda bulundu.
Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan sağlık personelinin idari izin günlerinde mağduriyet yaşadığını söyledi Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan sağlık personelinin idari izin günlerinde mağduriyet yaşadığını söyledi Sağlık çalışanlarının sektörde yaşadıkları sıkıntıların çözülmesi için çalışmalarını sürdüren Mahmut Faruk Doğan'dan yeni bir açıklama geldi. Doğan kamu çalışanlarının idari izin günlerinde elde ettiği hakların sağlıkçılarda olmamasına dikkat çekti.
ASO İkinci Yüzyılda Yapay Zeka paneli düzenleyeceğini duyurdu ASO İkinci Yüzyılda Yapay Zeka paneli düzenleyeceğini duyurdu Her geçen gün hayatımızda daha fazla yer edinen yapay zeka konusunda iş dünyasında da bilinçlendirme etkinlikleri düzenleniyor. Bu kapsamda Ankara'da bir çok ismin katılımı ile bir panel düzenleneceği açıklandı.
TOBB kapanan ve kurulan şirket istatistiklerini paylaştı TOBB kapanan ve kurulan şirket istatistiklerini paylaştı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kapanan ve kurulan şirketlere ait istatistik bilgilerini paylaştı. Şubat ayında kurulan şirket sayısı geçen yılın aynı ayına göre artış gösterdi.
TESK Başkanı Palandöken merdiven altı üretime karşı denetim çağrısı yaptı! TESK Başkanı Palandöken merdiven altı üretime karşı denetim çağrısı yaptı! Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Palandöken son dönemde yaşanan fiyat pahalılığından dolayı vatandaşların ucuz ürünlere yönelmesinin olumsuz sonuçları olabileceğini ifade etti.