İş Dünyası

ATO Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir paneline ev sahipliği yaptı ATO Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir paneline ev sahipliği yaptı Günümüz iş sektörünün önemli sorunlarından olan enflasyon ile ilgili düzenlenen panele üst düzey katılım gerçekleşti. Panelde alanında uzman kişiler dinleyicilere mesleki bilgiler verdi.
İş dünyasının önde gelen isimleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi ziyaret etti İş dünyasının önde gelen isimleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi ziyaret etti Ankara'da bulunan iş dünyası kuruluşlarının siyasi temsilcilerle de bir araya geliyor. Yapılan görüşmelerde karşılıklı iyi dilek temennilerinde bulunuluyor.
ASO Başkanı Ardıç Türkiye Elektronik Meclisinin ilk toplantısına başkanlık yaptı ASO Başkanı Ardıç Türkiye Elektronik Meclisinin ilk toplantısına başkanlık yaptı Ankara Sanayi Odası tarafından iş dünyası içinde oluşan yeni alanların yönetimi adına bir adım daha atıldı. Odanın girişimleri ile kurulan yeni meclis ilk toplantısını gerçekleştirdi.
TOBB Fransız Club Demeter heyetini Ankara'da ağırladı TOBB Fransız Club Demeter heyetini Ankara'da ağırladı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ülke ekonomisine katkı sağlama girişimleri sürüyor. Bu kapsamda Fransa'dan gelen bir tarım heyetini Ankara'da ağırlayan TOBB, ülkeler arası iş birliği mesajı verdi.
ATO Başkanı Baran açıkladı! Ankara Siteler’deki en küçük işletmelerin bile dünya pazarına açılmasını hedefliyoruz ATO Başkanı Baran açıkladı! Ankara Siteler’deki en küçük işletmelerin bile dünya pazarına açılmasını hedefliyoruz ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, katma değeri yüksek mobilya sektörünün ihracatını geliştirme hedefiyle yeni bir projeye başlayacaklarını duyurdu. Bu çerçevede önemli açıklamalara yer veren ATO Başkanı Baran, Ankara’da mobilyanın kalbinin attığı Siteler’de bulunan en küçük işletmelerin bile dünya pazarına açılmasını hedeflediklerini belirtti.
Türkiye'nin en çok iş gücüne ihtiyaç duyduğu alan belli oldu Türkiye'nin en çok iş gücüne ihtiyaç duyduğu alan belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bakan Işıkhan işgücü piyasasına dair yapılan araştırma hakkında bilgilendirme yaptı.
TESK Başkanı Palandöken prim gününü dolduran esnafların sağlık hizmetinden yararlanmasını istedi TESK Başkanı Palandöken prim gününü dolduran esnafların sağlık hizmetinden yararlanmasını istedi Esnafların prim gününü tamamlama konusunda çalışanları ile arasında gün farkı olduğu biliniyor. Bu konuda prim günlerinin eşitlenmesi konusunda bir çağrıda daha bulunuldu.
ABB Başkanı Yavaş ve AKK Başkanı Yılmaz  Kültürden Kültüre İftar Programı’nda başkentlilerle buluştu ABB Başkanı Yavaş ve AKK Başkanı Yılmaz Kültürden Kültüre İftar Programı’nda başkentlilerle buluştu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ramazan Ayı boyunca katıldığı iftar programında Ankaralı hemşehrileriyle bir araya geldi. ABB Başkanı Yavaş, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz tarafından Gençlik Parkı’nda düzenlenen Kültürden Kültüre İftar Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu.
ATO Başkanı Baran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı ATO Başkanı Baran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı Ramazan Bayramının başlamasına az bir zaman kala çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinden temenni içeren sözler geliyor. Başkan Gürsel Baran'da son yıllarda yerel ve global anlamda yaşanan zor anlara dikkat çekti.
TŞÖF Başkanı Apaydın'dan bayram yolculuğuna çıkacak şoförlere uyarı: Ocaklar sönmesin TŞÖF Başkanı Apaydın'dan bayram yolculuğuna çıkacak şoförlere uyarı: Ocaklar sönmesin Türkiye'de her sene olduğu gibi bu senede milyonlarca vatandaş bayram dolayısıyla yer değiştirmeye başladı. Yollarda kaza yaşanmasını istemeyen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın bir açıklama yayınladı.
TESK Başkanı Bendevi Palandöken Bayram öncesi yolculuk uyarısı yaptı TESK Başkanı Bendevi Palandöken Bayram öncesi yolculuk uyarısı yaptı Milyonlarca vatandaşın gerek şahsi gerek otobüsler aracılığı ile yollara koyulmasının ardından uyarı açıklamaları gelmeye başladı. Trafik kazaları ile insanların hayattan kopmasını isteyemeyen yetkililer sakinlik çağrısında bulundu.
Sağlık-Sen üyelerine yardım desteğinde bulunduklarını açıkladı Sağlık-Sen üyelerine yardım desteğinde bulunduklarını açıkladı Ülkenin önde gelen sendika kuruluşlarından olan Sağlık-Sen hak savunuculuğu yapmasına ek olarak kendi içinde de önemli vazifelerde bulunuyor. Bu kapsamda Başkan Mahmut Faruk Doğan yeni programlarını söyledi.