İş Dünyası

ASO Başkanı Seyit Ardıç'tan Bakan Mehmet Şimşek'e teşekkür geldi ASO Başkanı Seyit Ardıç'tan Bakan Mehmet Şimşek'e teşekkür geldi Hazine ve Maliye Bakanlığı aldığı karar ile enflasyon düzeltmesi uygulamasının birinci vergi döneminde uygulanmayacağını duyurmuştu. Bu karar ile ilgili memnuniyet duyan kişi ve kurumlardan duygularını ifade ettikleri paylaşımlar geldi.
Ülkemizde Nisan ayında markette fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu Ülkemizde Nisan ayında markette fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu Türkiye'de yakın dönemin en çok konuşulan gündem maddesi gıda fiyatlarında yaşanan artış oldu. Yaşana fiyat zamları konusunda ilgili alanında uzman kişilerden bilgilendirme ve kişisel görüşler içeren açıklamalar gelmeye devam ediyor.
TESK Başkanı Palandöken'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı TESK Başkanı Palandöken'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı İş dünyasından önemli isimlerden 1 Mayıs mesajları gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir mesaj yayınlayan Bendevi Palandöken bugünün ifade ettiği anlama dikkat çekti.
ASO heyeti Ankara Teknoloji Üssü için Almanya'da incelemelerde bulundu ASO heyeti Ankara Teknoloji Üssü için Almanya'da incelemelerde bulundu Ankara Sanayi Odası geçtiğimiz günlerde şehirde önemli bir atılım gerçekleştirmişti. Sadece şehir değil ülke içinde önemli bir teknoloji üssü kurma çalışmalarına başlayan ASO, bu kapsamda yurt dışında da önemli çalışmalarda bulunuyor.
Ankara'da Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odasının kuruluş yıl dönümü kutlandı Ankara'da Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odasının kuruluş yıl dönümü kutlandı Ankara'nın iş dünyası kuruluşları şehir ve ülke içi olduğu kadar ülkeler arası iş birliği çalışmalarında bulunuyor. Bu kapsamda Almanya ve Türkiye'den temsilcilerin bir araya gelerek kurduğu TD IHK'nin kuruluş yıl dönümü gerçekleştirildi.
TESK Başkanı Palandöken evlilik sezonunun ekonomiye sağlayacağı katkıdan bahsetti TESK Başkanı Palandöken evlilik sezonunun ekonomiye sağlayacağı katkıdan bahsetti Evlenecek vatandaşlar düğün yapmak için genelde yaz aylarını seçiyor. Bu nedenle evlilik sezonu olarak nitelendirilen yaz ayları ekonomik anlamda da pek çok esnaf tarafından bekleniyor.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Türk dizilerinin dünya pazarındaki yerinden bahsetti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Türk dizilerinin dünya pazarındaki yerinden bahsetti İş dünyasında her geçen dönem farklı pazarlar oluşmaya devam ediyor. Oluşan pazarda büyük pay sahibi olmak adına ülkelerde resmi ve özel kurumlar tarafından çalışmalar yürütülüyor.
ATO Başkanı Baran Ankara'dan yurt dışına direkt uçuş sayısının artması gerektiğini söyledi ATO Başkanı Baran Ankara'dan yurt dışına direkt uçuş sayısının artması gerektiğini söyledi Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran şehir ekonomisi konusunda önemli bir açıklamada bulundu. Başkan Baran Ankara'nın direkt uçuş hacminin gelişmesi gerektiğini belirtti.
TOBB Ankara'da Türkiye - Kazakistan İş Forumuna ev sahipliği yaptı TOBB Ankara'da Türkiye - Kazakistan İş Forumuna ev sahipliği yaptı Türkiye'nin dış ülkeler ile diplomatik ilişkilerine ek olarak ekonomi hacmini de genişletmeye yönelik adımlar çalışmalar yürütülüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bu konuda destekleyici programları teşvik etmeyi sürdürüyor.
TESK Başkanı Palandöken'den marketlere satış sınırlandırılması açıklaması! TESK Başkanı Palandöken'den marketlere satış sınırlandırılması açıklaması! Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir marketlerde sigara ve ekmek satışlarına yönelik sınırlandırma getirilmesi gerektiği konusunda açıklama geldi.
ASO Başkanı Seyit Ardıç iş dünyasının yaşadığı sıkıntılar hakkında konuştu ASO Başkanı Seyit Ardıç iş dünyasının yaşadığı sıkıntılar hakkında konuştu Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç yaşanan ekonomik gelişmeler ve bu durumların iş dünyasına yansıması hakkında konuştu. Başkan Ardıç yapılan toplantıda kişisel görüşlerini belirtti.
TOBB Haftalık ekonomi bülteninde ülke ve dünyadan önemli gelişmelere yer verdi TOBB Haftalık ekonomi bülteninde ülke ve dünyadan önemli gelişmelere yer verdi Ekonomi ile ilgilenen vatandaşların ve kurumların işini kolaylaştırmak adın ekonomi bülteni hazırlanmaya devam ediliyor. Belirli zaman aralığını kapsayan gelişmeler insanlara sade bir şekilde sunuluyor.