TŞÖF Başkanı Fevzi Apaydın'dan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde dayanışma çağrısı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞÖF) Başkanı Fevzi Apaydın Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Apaydın yaşanan acıların ardından dayanışma içinde olmanın önemine vurgu yaptı.

TŞÖF Başkanı Fevzi Apaydın'dan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde dayanışma çağrısı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin yıl dönümünde başsağlığı içeren ve beraberliğin önemini vurgulayan mesajlar gelmeye devam ediliyor. Son olarak Türkiye'nin önemli meslek oluşumlarından olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonundan (TŞÖF) bir mesaj geldi.

TŞÖF Başkanı Fevzi Apaydın depremlerden duyduğu üzüntüyü ifade etti ve hayata devam etmenin önemini vurguladı. Başkan Apaydın “Çok iyi biliyoruz ki acılar unutulmaz ama insanlar yeniden hayata sarılabilir” şeklinde konuştu. Apaydın'ın yayınladığı mesajda “ 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem ile ülkemiz adeta asrın felaketini yaşadı. Merkez üssü Kahramanmaraş olmasına rağmen özellikle Hatay, Adıyaman, Malatya gibi illerimizde de çok büyük yıkımlar gerçekleşti. Bu yıkımlarda ne yazık ki maddi ve manevi çok büyük kayıplar yaşadık” dedi.

“YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ”

Devletin tüm imkanlarını seferber ederek vatandaşların yanında yer aldığını söyleyen Apaydın “Ülkece hepimizi yasa boğan bu depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Acımız çok büyük, milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize bir daha böyle afet yaşatmasın. Çok iyi biliyoruz ki acılar unutulmaz ama insanlar yeniden hayata sarılabilir. Toplumsal birliktelik ve dayanışma ruhu ile bu badire sonrasında da yeniden ayağa kalkacağız” diyerek yaşananlara rağmen geleceğe umutla bakılmasının önemine işaret etti.

Başkan Apaydın'ın açıklamalarına ek olarak ülke genelinde de yapılan açıklamalarda ümitvar olmanın önemi vurgulanıyor. Vatandaşlarda yaptığı paylaşımlarda yaşanan olumsuzluklara rağmen depremden etkilenen yerlerin yeniden ayağa kalkması için gereken adımların hızlıca yapılmasını istiyor.

SONRAKİ HABER