TOBB ile ABD Ticaret Odası arasında Mutabakat Zaptı imzalandı

Düzenlenen TOBB-ABD Ticaret Odası Yuvarlak Masa Toplantısı ve Mutabakat Zaptı İmza Töreni ile TOBB ve ABD Ticaret Odası arasında mutabakat zaptı imzalandı. Düzenlenen törene ASO Başkanı Seyit Ardıç'ta katıldı.

TOBB ile ABD Ticaret Odası arasında Mutabakat Zaptı imzalandı

Ankara bugün çok önemli bir törene daha ev sahipliği yaptı. Son dönemde Türkiye ile ABD arasında ikili işbirliği anlaşmaları artarken ticaret hedefi de arttırılmıştı. Bu kapsamda Ankara'da TOBB-ABD Ticaret Odası Yuvarlak Masa Toplantısı ve Mutabakat Zaptı İmza Töreni düzenlendi. Düzenlenen törene üst düzey katılım sağlandı.

TOBB-ABD MUTABAKAT ZAPTI İMZA TÖRENİ ANKARA'DA DÜZENLENDİ!

Ticaret Bakan Yardımcısı Tuzcu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve ABD Ticaret Odası Kıdemli Başkan Yardımcısı Khush Choksy'nin katılımıyla Ankara'da düzenlenen törenle TOBB ve ABD Ticaret Odası arasında mutabakat zaptı imzalandı. Törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu "ABD Ticaret Odası Bölge Ofisi, Birliğimiz İstanbul Ofisinde hizmet sunmaya devam edecek. Türkiye-ABD iktisadi ilişkilerinin farklı yönlerini ele alacak ortak kavram kağıtları hazırlayacağız. Sağlık sektöründe pazara giriş, yerelleşme ve fiyatlandırma konularında workshoplar düzenleyeceğiz. Türkiye'de ABD'li şirketlerin üst düzey yöneticileri ile Türkiye'den üst düzey yöneticileri bir araya getirecek bir etkinliği organize edeceğiz." dedi.

TOBB ile ABD Ticaret Odası arasında Mutabakat Zaptı imzalandı

Düzenlenen törene Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç'ta katıldı. Törenin ardından mutabakat zaptı imzalandı ve hatıra resmi çekildi. Törenle iki ülke arasında işbirliğinin arttırılması için izlenecek yol haritası çizilmiş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER