TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Kurban Bayramı mesajı yayınladı

İslam dünyası için manevi anlamı çok büyük olan ve farz ibadetin de gerçekleştirileceği Kurban Bayramı yarın başlayacak. Milyonlarca insanın camilerde toplanıp daha sonrasında kurbanlıklarını keseceği bugün öncesinde iyi dilek mesajları gelmeye devam ediyor.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Kurban Bayramı mesajı yayınladı

Ülkemizde vatandaşların günlerdir beklediği zaman sonunda geldi. Müslümanlığın farz ibadeti olan Kurban kesiminin yapıldığı ve insanların ihtiyaç sahipleri ile kurban etlerini paylaştığı bu dönemde yardımlaşma ve birbirine destek olmanın önemi bir kez daha vurgulanıyor.

BAYRAM MESAJLARI GELMEYE DEVAM EDİYOR

Bayram döneminin ifade ettiği anlama dikkat çekilmesi adına devlet ve özel kurumların liderlerinden bayram kutlama mesajı geliyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'da bir mesaj yayınlayarak Türk halkının bayramını kutladı ve İslam dünyasında yaşanan savaş ve acı olaylara dikkat çekti.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu "Dünyanın çeşitli bölgelerinde savaş ve kargaşanın içerisinde zor şartlar altında yaşayan Müslümanların ve bütün insanlığın barışa, huzura ve insanca yaşam şartlarına bir an önce kavuşması en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk iş dünyası adına, mübarek Kurban Bayramı'nın büyük Milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" diyerek vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

KURBAN BAYRAMI YARIN SABAH BAŞLIYOR

Kurban Bayramı Pazar günü başlayacak ve Çarşamba günü sona erecek. Vatandaşlar Bayram döneminde ibadetini gerçekleştirip bir yandan da sevdikleri ile bir araya gelerek vakit geçirecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER