TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan yeni yıl mesajı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 2024 yılına sayılı saatler kalırken yeni yıl mesajını yayımladı, 2024 yılının akıllardan çıkmayacak güzel bir tarih olmasını dilediğini söyledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan yeni yıl mesajı!

Yeni yıl heyecanı devam ederken, iş dünyasından ünlü isimlerde bir bir yeni yıl mesajları gelmeye devam ediyor. Yılbaşı mesajlarından bir yenisi de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, oğlu tarafından yayımlandı.

Rifat Hisarcıklıoğlu mesajında, 6 Şubat'ta yaşanan depremleri ve Gazze'deki çatışmaları da unutmadı.

‘’AKILLARDAN ÇIKMAYACAK BİR TARİH OLARAK YAZILSIN''

Hisarcıklıoğlu, 2024 yılının akıllardan çıkmayan bir tarih olarak yazılmasını temenni ettiği mesajında, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler ve Gazze'de yaşanan çatışmalara yönelik, ‘’Hepimizi derinden etkileyen deprem felaketleri, Gazze’ye yapılan insanlık dışı saldırılar ve şehitlerimiz, geçen yıl yüreklerimizi alev alev yaktı. Ekonomide dönem dönem yaşadığımız sıkıntılarımızsa devletimizin aldığı kararlar ve Türk özel sektörünün dinamizmi, ihracat başarısı, yatırım iştahı ve büyüme arzusu ile aşılacaktır. ‘’ dedi.

Büyüme rakamlarının da ekonomideki iyileşmeyi teyit ettiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, refah ve zenginlik için vicdan ile aklın kullanılması, cesaret, ticaret ve yatırıma ihtiyacın olduğunu ifade ettiği açıklamasında, güzel günlerin bütün Türkiye'ye daim olacağını da söyledi. Başkan Hisarcıklıoğlu, Türk iş dünyası adına da herkese yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER