TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bir okulun açılış törenine katıldı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bir okulun açılış törenine katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, okul açılış programlarına katılmaya devam ediyor.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde yer alan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış töreni yapıldı.

TOBB KÜTAHYA OSB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış törenine Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya Valisi Musa Işın, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, protokol üyeleri, öğrenciler ve basın mensupları katıldı. Açılış töreninin ardından protokol üyeleri, okulun sınıflarını gezerek öğrencilerle bir araya gelirken TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da öğrencilerle sohbet etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bir okulun açılış törenine katıldı

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan protokol üyeleri, gençlerin eğitim hayatlarına yönelik tavsiyelerde bulundu ve onların geleceğe dair hedeflerini dinledi. Açılış törenine katılan katılımcılar, yeni okulun Kütahya'ya ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilerin bu okulda alacakları eğitimle Türkiye'nin geleceğine katkı sağlayacaklarına olan inançlarını ifade ettiler. Bu çerçevede yeni dönemde eğitimlerine başlayacak olan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılış töreni de tamamlanmış oldu.

SONRAKİ HABER