TOBB 8. ICC Türkiye Tahkim Günü"nde iş dünyası ve uluslararası uzman hukukçularla bir arada!

TOBB, ICC Türkiye ve ICC Milletlerarası Tahkim Divanı işbirliğinde düzenlenen ve iş dünyası ve hukukçuları bir araya getiren 18. ICC Türkiye Tahkim Günü'nde çeşitli temaslarda bulundu.

TOBB 18. ICC Türkiye Tahkim Günü'nde iş dünyası ve uluslararası uzman hukukçularla bir arada!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), ICC Türkiye ve ICC Milletlerarası Tahkim Divanı işbirliği tarafından düzenlenen önemli bir etkinlikte iş dünyası ve uzman hukukçularla bir araya geldi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla etkinliğe dair detayları paylaştı. Hisarcıklıoğlu, ‘’Türkiye, bölgesinde tahkimin merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.'' dedi.

TOBB 8. ICC Türkiye Tahkim Günü"nde iş dünyası ve uluslararası uzman hukukçularla bir arada!

ULUSLARARASI TAHKİMDE YAPAY ZEKANIN KULLANIMI DEĞERLENDİRİLDİ

Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına göre, 18. ICC Türkiye Tahkim Günü'nde uluslararası tahkimde yapay zekanın kullanımı ve son dönem gelişmeler değerlendirildi. Etkinliğe, ICC Milletlerarası Tahkim Divanı Başkanı Claudia Salomon da katılım gösterdi.

TOBB 8. ICC Türkiye Tahkim Günü"nde iş dünyası ve uluslararası uzman hukukçularla bir arada! - Resim : 2

TOBB ve ICC Türkiye olarak, tahkimin bilinmesi ve yaygınlaşması için çalışmayı sürdüreceklerini belirten Başkan Hisarcıklıoğlu paylaşımında, özellikle uluslararası yatırımcılar için etkin bir tahkim mekanizmasının çok önemli olduğunun altını çizdi.

Hisarcıklıoğlu, etkinlikte ICC’nin hakem atamalarında, Türk hukukçularına da daha fazla yer verilmesini talep ettiklerini ifade ederek, TOBB olarak iş dünyası ve uluslararası uzman hukukçular İstanbul’da bir araya geldiklerini de aktardı.

Düzenlenen etkinlik ile TOBB, iş dünyası ve uzman hukukçularla bir araya gelme fırsatı yakalamış oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER