Prof. Dr. Aysun Bay güven tazeleyerek yeniden federasyon başkanı oldu

Ankara Sağlık turizmi Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda mevcut başkan Prof. Dr. Aysun Bay yeniden aday gösterildi.

Prof. Dr. Aysun Bay güven tazeleyerek yeniden federasyon başkanı oldu

Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Genel Başkanlığı seçimi için 600 delege oy kullandı. Kullanılan oyların tamamı Prof. Dr. Aysun Bay’dan yana olunca, Bay, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Oy kullanan tüm delegelere teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Prof. Dr. Aysun Bay, sağlık turizmine katkı sağlamak için yaptıkları çalışmalara daha kararlı bir şekilde devam edeceklerinin altını çizdi.

YENİDEN BAŞKAN ADAYI GÖSTERİLDİ

Olağanüstü Genel Kurulu, federasyonun merkez adresinde geniş katılımla yapıldı. Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu divanında mevcut başkan Prof. Dr. Aysun Bay, yeniden oybirliği ile başkan adayı gösterildi.

600 OYUN TAMAMINI ALDI

Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul'da 600 delege oy kullanırken oyların tamamını alan Prof. Dr. Aysun Bay yeniden Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Genel Başkanlığı'na seçildi.

Güven tazeleyerek göreve yeniden seçilen Prof. Dr. Aysun Bay, seçimde oy kullanan tüm delegelere teşekkür etti. Prof. Dr. Aysun Bay, "Dünya devletleri Ankara Büyükelçilikleri iş birliği ile Hükümetimizin destek ve katkılarıyla, Türkiye ile dünya devletleri arasında sağlık turizmine katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalarımıza bundan sonraki süreçte de büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

SANKON ÜYELİĞİNE DEVAM

Öte yandan Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul’da Federasyonun üye olmuş olduğu SANKON üyeliğine de devam edileceği öğrenildi. Genel Kurul’da 16 kişilik Yönetim ve Denetim Kurulu ile 50 kişilik Sağlık Turizmi Akademik Kurul yeniden oluşturuldu. Başkan Bay, oy kullanan tüm delegelere teşekkür etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER