İş insanları Türkiye Portekiz maçı için jetleri havalandırdı

Türkiye bugün Euro 2024 turnuvasında grubun 2. maçında Portekiz'le karşı karşıya gelirken iş insanları maça akın etti. Maç için sadece İstanbul'dan 70'e yakın özel jetin havalandığı açıklandı.

İş insanları Türkiye Portekiz maçı için jetleri havalandırdı

Türkiye bugün Portekiz maçında ne yazık ki istenilen performansı ortaya koyamazken yenilen goller büyük hayal kırıklığı yarattı. Özellikle de yenilen 2. golde yapılan amatör hatalar taraftarları üzerken maça iş insanlarının da büyük ilgi gösterdikleri ortaya çıktı.

Türkiye Euro 2024 turnuvasında ilk maçında Gürcistan'ı 3-1'lik skorla geride bırakmayı başarmıştı. Bugün grubun 2. maçında Ronaldo'lu Portekiz karşısına çıkan Türkiye ne yazık ki bu sefer taraftarını güldürememiş ve yediği 3 golle 3 puana veda etmişti. Oynanan maça patronlar akın etti.

PATRONLAR ÖZEL JETLERLE ALMANYA'YA AKIN ETTİLER!

Oynanan maça patronların yoğun ilgi gösterdikleri ortaya çıktı. Atatürk Havalimanı'nın Genel Havacılık Terminali üzerinden 70'e yakın özel jetin havalandığı açıklandı. Yine başka havalimanları üzerinden de maçın oynanacağı Dortmund kentine pek çok jetin havalandığı ve maç saatine kadar yaklaşık 100'e yakın uçuş yapıldığı belirtilirken jeti olmayan iş insanlarının da jet kiraladıkları ifade edildi. Bu sene turnuvanın Almanya'da oynanmaması ile milli maça gurbetçiler de yoğun ilgi göstermiş, Türk milli takımı adeta evinde oynar gibi bir izleyici kitlesi ile maçlara çıkmıştı.

SONRAKİ HABER