İş dünyasının önemli kurumlarından yeni yıl mesajı!

2024 yılı için pek çok kurum ve kuruluştan yeni yıl mesajı geldi. Ankara'da faaliyet gösteren ATO, ASO, TOBB gibi kuruluşlardan gelen yeni yıl mesajlarını derledik.

İş dünyasının önemli kurumlarından yeni yıl mesajı!

2023 yılı sona erdi ve büyük umutlarla beklenen 2024 yılına giriş yapıldı. 2024 yılı öncesi iş dünyası ve cemiyet hayatının önemli isimlerinden yeni yıl mesajları art arda geldi.

Ankara'da faaliyet gösteren Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) gibi kuruluşların yeni yıl mesajları da merak edildi.

ATO'DAN YENİ YIL MESAJI

ATO'nun resmi Twitter hesabı üzerinden yayımlanan mesajda ‘’2024’ün sağlık, mutluluk ve barış dolu bir yıl olmasını temenni ederiz. #ATO #AnkaraTicaretOdası #MutluYıllar'' ifadeleri yer aldı.

ATO Başkanı Gürsel Baran ise ‘’2024 yılının tüm dünyaya barış, dostluk, kardeşlik, dayanışma ve sağlık getirmesini, savaşın son bulduğu, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

ASO'DAN YENİ YIL MESAJI

ASO'nun resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden yapılan açıklamada ‘’Tüm insanlığa barış ve huzur, ülkemize bolluk ve bereket getirecek bir yıl olması dileklerimizle…'' denildi.

ASO Başkanı Seyit Ardıç ise ‘’2024’ün sağlık ve huzurla; hedeflerinize ulaşacağınız, başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum. Mutlu Yıllar'' dedi.

TOBB'DAN YENİ YIL MESAJI

TOBB, yeni yılın ülkemize hayırlı olmasını dilerken TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ‘’Yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur, mutluluk, hoşgörü ve güzellikler getirmesini diliyorum. #MutluYıllar'' ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER