HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan: Türkiye ekonomik sorunları aşacak güçte!

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan Türkiye’nin ekonomik olarak potansiyeli yüksek bir ülke olduğunu ve karanlık tablolar çizenlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan: Türkiye ekonomik sorunları aşacak güçte!

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin yüksek potansiyelli bir ülke olduğunu söyleyen Mahmut Arslan yaşanan sorunları aşabilecek gücün bu ülkede olduğunu ifade etti. Türkiye için felaket senaryosu yazanların beklentilerinin boş çıkacağını söyleyen Mahmut Arslan ekonominin düzeleceğini belirtti.

EMEĞİN HAKKI İÇİN MEYDANLARDAYIZ

Çalışma hayatının çok zorlu olduğunu belirten Mahmut Arslan, “Türkiye’de ekonomik sorunların yaşandığını kimse inkar etmiyor. Bundan en olumsuz etkilenenler ise çalışanlar oluyor. Emeğimizi ortaya koyuyoruz ama geçinemiyoruz. Bunu sendikalı işçiler bir şekilde haklarını arayarak çözebiliyorlar. Ancak sendikalı işçi sayısı yeteri kadar değil. Bu konuda bir düzenleme yapılması gerekiyor. Zorluklarımız var, sorunlar yaşıyoruz ama HAK-İŞ olarak emeğin hakkı için meydanlardayız.” dedi.

BU OYUNA GELMEYİZ

Türkiye ekonomisinin hafife alınmaması gerektiğini belirten Mahmut Arslan, “Türkiye’nin imkanları çok önemli. Yetişmiş insan kalitesine sahibiz, müteşebbis ruhumuz eksik değil, çok bereketli topraklar üzerinde yaşıyoruz. Tüm bunlar yaşanan zorlukları aşacağımızı gösteriyor. Umudumuzu kaybedecek değiliz. Felaket tellallarına kulak asmayacağız. Bu oyuna biz gelmeyiz.” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE SORUNLARINI AŞAR!

Hak aradıklarını ama bunu bozgunculuk yaparak yapmadıklarını söyleyen Mahmut Arslan, “Yaşadığımız sorunları kabul edip bunların hükümet tarafından düzeltilmesini talep ediyoruz. Bunu yaparken bir bozguncu edasıyla yapmıyoruz. Ülkemizin bütünlüğünün bozulmasına asla izin vermeyiz. Sorunlarımız olacak, anlaşamadığımız konular olacak ama ülkemize ne biz zarar veririz ne de bir başkasının zarar vermesine izin veririz. Biz bu konuda hiçbir hain ile yol yürümedik, yürümeyiz.” şeklinde konuştu.

SONRAKİ HABER