Gürsel Baran ATO'nun güncel çalışmalarını anlattı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran Ankara'da iş dünyasından bir çok kurumun katıldığı toplantıda yer aldı. Başkan Baran katıldığı toplantıda ATO'nun güncel çalışmalarından bahsetti.

Gürsel Baran ATO'nun güncel çalışmalarını anlattı

Ankara'da iş dünyası için önemli bir organizasyon daha düzenlendi. Sektör temsilcilerinin bir araya gelerek istişarelerde ve ortak fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda Ankara'nın iş dünyası sektör temsilcileri yer aldı. Toplantıya katılan Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'da katılımcı olarak yer aldığı toplantıda kendi kurumu ve başkent Ankara'da neler yapılabileceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Gürsel Baran ATO'nun güncel çalışmalarını anlattı

ANKARA'NIN İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİ BİR ARADA

İş adamı Ömer Bülbüloğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı temsilcileri katıldı.Yapılan toplantıda Ankara'da neler yapılabileceğine ve sektörlerde gelinen durumlar konuşuldu. Toplantıya sadece yerli isimler katılmadı. Yapılan bu önemli toplantıda Alman iş dünyasından temsilcilerde yer aldı. Türkiye'nin gerek ülke dışında en çok vatandaşının bulunduğu ülke oluşu gerek en çok ekonomik olarak bağlarının bulunduğu ülke olmasından dolayı Alman katılımcıların programda yer alması memnuniyet ile karşılandı.

ATO Başkanı Gürsel Baran'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akça, ASO Başkanı Seyit Ardıç, ATİAD Başkanı Aziz Sarıyar, TUSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak'da yer aldı.

Gürsel Baran ATO'nun güncel çalışmalarını anlattı - Resim : 2

YENİ TOPLANTILAR BEKLENİYOR

Ankara ve ülke ekonomisi adına memnuniyet ile karşılanan toplantının ardından yeni toplantıların yapılması bekleniyor. Kurumların kendi içinde gerçekleştirdiği toplantılar kadar birbirleri ile de bir araya gelerek yaptığı organizasyonlar büyük önem taşıyor.

SONRAKİ HABER