Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ATO'yu ziyaret etti

Ankara Ticaret Odası özel sektör temsilcileri ile olduğu gibi devlet adamları ile de istişarelerini sürdürüyor. Başkent ekonomisinin önemli temsilcilerinden olan ATO üst düzey bir misafiri daha ağırladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ATO'yu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz bugün ATO'da sektör temsilcileri ile bir araya geldi. ATO Başkanı Gürsel Baran'ı da ziyaret eden Yılmaz istişare toplantısında hazır bulunan Yılmaz sektör temsilcileri ile yaşanan sıkıntılar ve neler yapılabileceğine dair fikir alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ATO'yu ziyaret etti

TEMSİLCİLER BEKLENTİLERİNİ YILMAZ'A İLETTİ

Sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği ziyarete dair bir paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz "Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sayın Gürsel Baran’ın ev sahipliğinde; ATO Yönetim Kurulu Üyeleri ve ATO meclislerinin çeşitli sektör temsilcileriyle istişare için bir araya geldik. ATO yetkililerinin gündeminde yer alan ve reel sektörü yakından ilgilendiren konuları, görüş ve önerilerini aldık" şeklinde konuştu.

"GEREKLİ ADIMLARI ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ülke ekonomisinde yenilikçiliğe ve girişimi desteklediklerini ifade eden Yılmaz "Bu anlayışla, ticaret ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerimizin üretim, yatırım ve ihracatlarını artırmak için gerekli adımları atmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ATO'yu ziyaret etti - Resim : 2

ATO Başkanı Gürsel Baran'da sürdürülebilir ekonominin devamı için yapılması gerekenleri ele aldıklarını belirterek pek çok başlıkta taleplerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a iletti.

Gürsel Baran görüşmenin olumlu bir adım olduğunu ifade etti. Yapılan toplantı sonrasında sektör temsilcileri yaşanacak gelişmeleri beklemeye başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER