Büro Memur Sen'den Türkiye'yi kimse yönlendiremez açıklaması

Son dönemde Türkiye'nin odak noktasında olduğu yurt dışı gelişmeler yakından takip ediliyor. Başta İsrail'den olmak üzere ülkemize yönelik art niyetli söylemlere karşı büyük bir tepki ile karşılanıyor.

Büro Memur Sen'den Türkiye'yi kimse yönlendiremez açıklaması

Ortadoğu'da giderek artan gelirim Türkiye'den de yakından takip ediliyor. İsrail'in göz göre göre insanları katletmesine ve uluslararası tepkilere rağmen durmaması Türkiye'nin en çok dile getirdiği konular arasında yer alıyor.

İsrail'in Türkiye'nin sesini yükseltmesine karşın küstah bir şekilde cevap vermesine ülkemizdeki çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinden de anında karşılık veriliyor. Son yaşanan gerilim ile ilgili bir açık tepki de Büro Memur-Sen'den geldi.

"TERÖRİST DEVLETİN TEMSİLCİLERİ HADDİNİ BİLSİN"

Konu ile ilgili konuşan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan Türkiye'nin dış güçlerin ya da iş birlikçilerinin yön verebileceği bir ülke olmadığını söyledi. Başkan Yazgan "Politikası belirlenen Türkiye geride kaldı. Bundan sonra bölge ve dünya siyasetinde politika belirleyen bir Türkiye izleyeceksiniz. Ellerinde bebeklerin ve mazlumların kanı bulunanlar katil ve terörist devletin temsilcileri haddini bilsin" diyerek İsrail Dışişleri Bakanına gözdağı verdi.

Türkiye'yi zamanında FETÖ üzerinden kontrol etmek istediklerini fakat başarılı olamadıklarını hatırlatan Başkan Yusuf Yazgan "Ancak milletimizin kendi irade ve idaresine sahip çıkmasıyla bu hevesleri kursaklarında kaldı" şeklinde konuştu.

İsrail yönetiminin açıklamasına karşılık Türkiye'den peş peşe tepkiler gelmeye devam ediyor. İsrail'in durmaması halinde Türkiye'nin nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER