Başkent OSB firmalarında 18-29 yaş arası kadınlara istihdam fırsatı

Ankara’da 18-29 yaş arası iş arayan kadınlar için Sanayide NEET Kadınlar Projesi hayata geçiyor. Başkentte yaşayan ve belirtilen yaş aralığında olan kadınlara Başkent OSB firmalarında istihdam fırsatı sunulacak.

Başkent OSB firmalarında 18-29 yaş arası kadınlara istihdam fırsatı

Konuya ilişkin yapılan açıklamada son başvuruların 15 Eylül 2024 olduğu belirtildi. Başvuruların Başkent OSB’nin resmi web sitesi üzerinden alınacağı belirtildi.

18-29 YAŞ ARASINDAKİ KADINLAR BAŞVURABİLECEK

Ankara’da iş arayan kadınlara Sanayide NEET Kadınlar Projesi kapsamında belirtilen alanlarda verilen eğitimler sonrasında iş fırsatı sunulacak. Sen de içindeki gücü keşfet, geleceğini bizimle kur” sloganı ile yapılan paylaşıma şu açıklama yapıldı:

“Ankara’da 18-29 yaş aralığında, ne eğitimde ne istihdamda olan kadınlara mesleki eğitim yoluyla Başkent OSB firmalarında;

  • Endüstriyel otomasyon
  • CNC
  • Kaynak teknolojileri alanında istihdam sağlıyoruz”

Son başvuruların 15 Eylül 2024 olduğu açıklanırken başvuru adresleri için şu açıklama yapıldı:

“Başvuru ve Detaylı Bilgi İçin:

[email protected]

0 554 872 15 73”

Başkent OSB firmalarında 18-29 yaş arası kadınlara istihdam fırsatı

BAŞVURULAR 14 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK

18-29 yaş arasındaki başkentli kadınlara proje kapsamında ilk olarak eğitim verilecek ve daha sonra endüstriyel otomasyon, CNC ve kaynak teknolojileri alanında istihdam fırsatı sunulacak. Başvurmak isteyenler için detaylı bilgilere ilanda yer alan iletişim kanallarından ulaşılabileceği ifade edildi. Başvuru için son tarihin 14 Eylül olduğu açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER