Bakan Yerlikaya, TOBB yöneticileriyle bir araya geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TOBB ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılarak TOBB yöneticileriyle buluştu.

Bakan Yerlikaya, TOBB yöneticileriyle bir araya geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantı, Ankara'da bulunan TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsanın yöneticileriyle bir araya geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde istişare toplantısı düzenlendi. Toplantı, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.

TOPLANTI BASINA KAPALI DEVAM ETTİ

İkiz Kuleler'de gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve 365 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanları katıldı. Toplantı, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Bakan Yerlikaya, TOBB yöneticileriyle bir araya geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yöneticileriyle bir araya geldiği istişare toplantısında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı 365 oda ve borsa yöneticisi söz aldı. Toplantıda, 365 oda ve borsanın yöneticileri kendi bölgelerinden gelen konulardaki görüşlerini ifade etti. Katılımcılar, görüş alışverişinde bulundu.

Bakan Yerlikaya, toplantıda iş dünyası temsilcileri ile yapılan görüşmelerin ekonomiye büyük katkı sağladığını belirtti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER