ATO'dan üyelerine önemli duyuru: SBS hizmete giriyor

Ankara Ticaret Odası ATO üyelerine önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda üyelere Sanayi Bilgi Sistemi'nin hizmete gireceği belirtilerek başvurular için tarih bilgilendirmesi yapıldı.

ATO'dan üyelerine önemli duyuru: SBS hizmete giriyor

ATO tarafından yapılan açıklama ile Sanayi Kapasite Raporları ve Yerli Malı Belgeleri başvuruları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Yapılan açıklama ile SBS'nin hizmete gireceği belirtilerek başvuru yapmak isteyenler için tarih bilgilerine yer verilerek ilgili belgelerle işlem yapılacağı ifade edildi.

KAYIT YAPTIRMAK İSTEYENLER İÇİN SBS HİZMETE GİRİYOR!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme notu paylaşan Ankara Ticaret Odası "Sanayi Kapasite Raporları ve Yerli Malı Belgeleri başvurularında “Sanayi Bilgi Sistemi (SBS)” hizmete girecektir. TOBB tarafından 24 Ekim Perşembe (dahil) - 29 Ekim Salı (dahil) tarihleri arasında başvuru alınmayacak olup, Ankara Ticaret Odası tarafından bu süreçte üyelerimizden gelecek olan fiziki başvurular alınacaktır. 30 Ekim sabahı üyelerimizin yeni sistem üzerinden başvuru yaparak Odamıza iletmesinin ardından, bu belgeler ile işlem yapılabilecektir." denilerek tarih bilgisine yer verildi. ATO'dan üyelerine önemli duyuru: SBS hizmete giriyor

Yapılan duyuru ile 24 ve 29 Ekim tarihleri arasında SBS üzerinden başvuru alınmayacağı belirtilirken bu süreçte sadece fiziki başvuruların kabul edileceğini söyledi. 30 Ekim tarihi itibariyle ise yeniden SBS üzerinden başvurular alınacak. Başvuru sahiplerinin ilgili belgeleri ATO'ya iletmeleri ile işlemleri tamamlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER