ATO'dan 2. Yüzyılda Ankara Vizyonu toplantısı

Ankara'nın iş dünyasında önemli bir yere sahip olan ATO'nun Yüksek İstişare Kurulu bir araya geldi. Yapılan görüşmede Ankara'nın ekonomik sorunları masaya yatırıldı.

ATO'dan 2. Yüzyılda Ankara Vizyonu toplantısı

Ankara'nin siyasi ve kültür sanat gündemine ek olarak iş dünyası gündemi de yoğun bir şekilde ilerliyor. Şehrin ekonomik hacmi ve bu konuda yaşanılan sıkıntıları çözmek adına sektör paydaşları sık sık bir araya geliyor.

Ankara'nın ticaretinin yurt içi ve yurt dışında kuvvetlenerek devam etmesi amacıyla kurulan ATO bu kapsamda önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Kurumun Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı çok sayıda ismin katılımı ile ATO Duatepe Hizmet Binasında yapıldı.

ATO'dan 2. Yüzyılda Ankara Vizyonu toplantısı

ANKARA'NIN GELECEK YILLARI KONUŞULDU

ATO Başkanı Gürsel Baran'ın liderliğinde yapılan toplantıda siyaset, iş dünyası ve ekonomi dünyasından çok sayıda isim katıldı. Söz konusu toplantının başlığı ise 2. Yüzyılda Ankara Vizyonu olarak belirlendi.

Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Ankara'nın emin adımlarla ilerlemesi ve şehrin maddi yönünün kuvvetlenmesi vurgusu yapılan toplantıda ATO Başkanı Baran katılımcılara bilgiler verdi.

KARŞILIKLI İSTİŞARELER YAPILDI

Başkent ekonomisi ve gelişim alanlarının konuşulduğu toplantıda söz alan katılımcılarda ilerleyen dönem için neler yapılabileceğine ve hangi sorunların olduğuna dair görüşlerini belirttiler.

Gerçekleşen toplantıda şehir için daha iyi bir şekilde çalışma ve belirlenen hedeflere bağlı kalma konusunda mutabık kalındı. Farklı alanlardan ortak bir amaç için bir araya gelen katılımcıların ilerleyen dönemlerde bu tarz toplantıları tekrarlaması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER