ATO "Ustam Anlatıyor" etkinliğine ev sahipliği yaptı!

Ankara Ticaret Odası, Ustam Anlatıyor etkinliğine ev sahipliği yaptı. Düzenlenen etkinlikte ATO ustalar ile genç sektör temsilcileri arasında köprü görevini üstlendi.

ATO "Ustam Anlatıyor" etkinliğine ev sahipliği yaptı!

ATO pek çok etkinliğe ve konferansa ev sahipliği yapmaya devam ederken bunlardan biri daha gerçekleştirildi. Ahilik Haftası kapsamında pek çok etkinlik düzenlenirken Ustam Anlatıyor başlıklı programa ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'da katıldı. Düzenlenen programda ustalar deneyimlerini genç girişimcilere aktarma fırsatı elde etti.

USTALARLA GENÇ SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE ATO ÇATISI ALTINDA TOPLANDI!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal ile birlikte ATO’nun 13 No’lu Reklam ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi tarafından Ahilik Haftası kapsamında düzenlenen “Ustam Anlatıyor” başlıklı programa katıldı.

ATO Duatepe Salonu’nda gerçekleşen, sektöre emek vermiş usta isimlerin bilgi ve tecrübelerini, sektörün genç temsilcileriyle paylaştığı programda, ATO Başkanı Gürsel Baran ve ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal birer konuşma yaptı.

ATO Kreatif Endüstriler ve Markalaşma Özel İhtisas Komisyonu Başkanı aynı zamanda 13 No’lu Reklam ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi Meclis Üyesi Berat Kuzu’nun sunumuyla başlayan “Ustam Anlatıyor” etkinliğinde, ATO Meclis Üyesi Hayati Özbek’in moderatörlüğünde, ATO Meclis Başkan Yardımcısı Vecdet Fehmi Şendil ile sektör temsilcileri Alişan Koç ve Uğur Dinlemez, bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Programa, ATO 13 No’lu Reklam ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Derya Filiz Dalga, Komite Üyesi Serhat Karahüseyin, 10 No'lu Basın Yayın Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Karabulut, Meclis Üyesi Caner Vural, 14 No’lu Medya Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı İsa Doğmuş ile çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

ATO Başkanı Baran düzenlenen programda yapmış olduğu konuşmasında usta - çırak ilişkisinin ahilik kültürünün temelini oluşturduğunu belirterek genç sektör temsilcileri ile mesleğin duayenleri arasında köprü kurduklarını ifade etti. Baran ustaların bilgi ve tecrübelerinin aktarılmasının son derece değerli olduğunu ifade ederek ATO olarak usta çırak ilişkisinin korunmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER