ATO Türk İş Dünyası için Orta Amerika'da Yeni Ufuklar toplantısına ev sahipliği yapacak

Ankara'da çeşitli kurumların girişimleri ile yurt içi ve yurt dışı yatırımların yapılması adına çeşitli faaliyetler gerçekleştiriliyor. Şehrin öncü kurumları da sık sık bu organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

ATO yatırım ve iş fırsatları için ev sahipliği yapacağı toplantıyı duyurdu

Bu kapsamda Ankara'nın iş dünyasında en önemli topluluklarından olan Ankara Ticaret Odası önemli bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda yurt dışında yatırım yapmak isteyenleri yakından ilgilendiren bilgiler verileceği öğrenildi.

PROGRAMIN İÇERİĞİ PAYLAŞILDI

ATO'nun resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Türk İş Dünyası için Orta Amerika'da Yeni Ufuklar” başlıklı iş birliği ve yatırım fırsatları toplantısı, Eylül ayında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek.
Üyelerimizi, Orta Amerika'nın hızla büyüyen pazarları hakkında bilgi edinmeye ve yeni iş fırsatlarını değerlendirmeye davet ediyoruz"

ATO Türk İş Dünyası için Orta Amerika'da Yeni Ufuklar toplantısına ev sahipliği yapacak

5 Eylül'de ATO Duatepe Salonunda gerçekleşecek toplantıya çok sayıda katılım olması bekleniyor. Bu tarz programlar yatırımcıların yapacakları hamlelere karar vermesi konusunda büyük rol oynuyor.

ATO YIL BOYU PROGRAMLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Ankara Ticaret Odası yıl boyunca bir çok farklı alanda gerçekleşen etkinliğe ev yapması ile biliniyor. ATO'nun bu konuda önemli bir noktada olması şehrinde adının daha çok duyulmasında olumlu yönde etki ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER