ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Ankara Ticaret Odası (ATO), bünyesindeki meslek komitelerinin katılımı ile Olağan Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ATO Başkanı Gürsel Baran başkanlık etti.

ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Ankara'da farklı meslek gruplarının sorunlarını dile getirmek ve ticaretin daha verimli hale gelmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Ticaret Odası (ATO) olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

MESLEK KOMİTELERİN SEKTÖREL SORUNLARI DİNLENDİ

29. Dönem 49. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştiren Ankara Ticaret Odasında toplantı konusu meslek komitelerinin sorunlarının ele alınması şeklinde oldu. Ankara'da faaliyet gösteren onlarca farklı meslek grubunu temsilen orada bulunan 9 farklı meslek komitesi kendileri ile ilgili belirledikleri sorunları ve isteklerini toplantıda dile getirdi. ATO Başkanı Gürsel Baran'da toplantıya bizzat başkanlık ederek katılımcıların sorunlarını dinledi.

TOPLANTININ KARARI BELLİ OLDU

Toplantı sonucunda ise meslek komiteleri tarafından iletilen sektörel sorunların ele alınmasının ardından sorunların çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. ATO tarafından toplantılarda sorunlar tespit ediliyor ve sorunun muhatabı olan devlet kurumlarına gerekli müracaatlar yapılarak sorunun çözülmesi amaçlanıyor. Ankara ekonomisinin daha verimli bir şekilde ilerlemesi ve yaşanabilecek sorunların önüne geçilmesi bakımından ATO tarafından yapılan toplantılar ve benzeri programlar büyük önem taşıyor.

ATO Başkanı Gürsel Baran'da kurum olarak gerekli adımları atmaya her zaman devam edeceklerini dönem dönem ifade ediyor. Başkan Gürsel Baran Ankara genelinde iş dünyasından önemli isimlerle aktif bir şekilde görüşmeler ve ziyaretler gerçekleştiriyor.

SONRAKİ HABER