ATO, Modanın kalbine Ankara'da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Ankara Ticaret Odası yıl içinde iş dünyasının çeşitli alanlarına hitap eden organizasyonların düzenlenmesine katkı sağlıyor. Congresium'da yapılan festival ve kültür günleri gibi uzun süreli organizasyonlar ile Ankara'nın marka değerinin artmasına katkıda bulunuluyor.

ATO, Modanın kalbine Ankara'da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

ATO yönetimi bu zamana kadar bir çok önemli programa ev sahibi olarak önemli faydalar sağlamasına ek olarak yeni çalışmalarda da bulunuyor. Bu kapsamda Ankara'yı Eylül ayında önemli bir fuarın beklediği öğrenildi.

ATO tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı 4-7 Eylül tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenecek. Fuarda yurt içi ve yurt dışı çok sayıda heyet ve markalar yer alacak.

ATO, Modanın kalbine Ankara'da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

"ANKARA KÜLTÜREL BİRİKİME SAHİP"

Konu ile ilgili Konuşan Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran Ankara'nın moda konusundaki potansiyeline dikkat çekti. Başkan Baran "Ankara, tekstil ve hazır giyim konusunda dünya modasında söz sahibi olacak üretim kabiliyeti ve kültürel birikime sahip. Başkent Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı, sektörün potansiyelinin dünya vitrinine çıkacağı önemli bir organizasyon olacak" şeklinde konuştu.

Ankara halkının da moda ve tekstil konusunda son gelişmeleri yakından görmek ve trendlere uyum sağlamak için fuara ilgisinin yüksek olması bekleniyor. Fuarda konferanslardan workshoplara kadar bir çok başlık olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER