ATO enflasyona yönelik panelinin ikincisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor

Ankara Ticaret Odası, Nisan ayında düzenlediği Enflasyon Düzeltmesi Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelinin ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor.

ATO enflasyona yönelik panelinin ikincisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor

Ankara Ticaret Odası (ATO) ekonomi gündemini ilgilendiren önemli konularla ilgili çeşitli konferans, sempozyum ve panel etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda ATO Nisan ayında düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi Enflasyon Muhasebesi Midir? Panelinin ikincisini düzenleyecek. Nisan ayında düzenlenen enflasyon panelinin ilkinde, enflasyon düzeltmesinin yerel paranın satın alma gücündeki düşüş sebebiyle finansal tablolardaki etkiyi gidermeyi amaçlayan bir düzenleme olduğuna dikkat çekilmiş ve enflasyonun gelecek dönemdeki etkileri, diğer ülkeler üzerinden kıyaslanmıştı.

ENFLASYON PANELİNİN İKİNCİSİ AĞUSTOS’TA GERÇEKLEŞECEK

ATO enflasyona yönelik panelinin ikincisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor

ATO, “Enflasyon Düzeltmesi Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelin ikincisini Ağustos ayında gerçekleştireceğini duyurdu. ATO, düzenleyeceği panelin ikincisiyle ilgili detayları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

"Ankara Ticaret Odası olarak, mali müşavirler ve akademisyenlerin katılımıyla ilkini geçtiğimiz Nisan ayında düzenlediğimiz "Enflasyon Düzeltmesi Enflasyon Muhasebesi Midir?" panelinin ikincisi, 7 Ağustos Çarşamba günü saat 11:00’de ATO Meclis Salonu’nda gerçekleşecektir.

Konuyla ilgili tartışmaların ve uygulamaların daha derinlemesine anlaşılabilmesi için kamu kurumlarının görüş ve önerilerin aktarılacağı ve Ticaret Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) ve Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) konuşmacıların katılımıyla düzenlenecek etkinliğe davetlisiniz."

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER