ATO Bilişim Sektörü Buluşmaları 13 Şubat'ta yapılacak

Ankara Ticaret Odası(ATO) tarafından bilişim sektörünün önde gelen isimlerinin bir araya gelip konuşmalar gerçekleştireceği Bilişim Sektörü buluşmaları için tarih verildi. Merakla beklenen etkinlik 13 Şubat'ta düzenlenecek.

ATO Bilişim Sektörü Buluşmaları 13 Şubat'ta yapılacak

Ankara Ticaret Odası (ATO) şehir genelindeki sektör temsilcilerini bir araya getirip karşılıklı istişareler ve sunumların gerçekleştirildiği programlarına bir yenisini daha ekleyeceğini açıkladı. ATO tarafından yapılan bilgilendirme paylaşımında odaya bağlı olan Bilişim Teknolojileri Meslek Komitesi ile beraber “Bilişim Sektörü Buluşmaları” etkinliği gerçekleştirileceği ifade edildi.

BİLİŞİM SEKTÖRÜ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ SUNUMLAR

Söz konusu buluşmaya üst düzey katılım sağlanacağı ifade edildi. Başta Sağlık Bakanı Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz ve ATO Başkanı Gürsel Baran olmak üzere bir çok önemli ismin konuk olacağı ve konuşma yapacağı Bilişim Sektörü Buluşmaları programı 13 Şubat 2024 Salı günü saat 13:30'da gerçekleştirilecek. Programın düzenleneceği adres ise ATO Meclis Salonu oldu.

ATO, yaptığı organizasyona katılım için online kayıt olma zorunluluğu olduğunu ifade etti. Katılım sağlamak isteyen vatandaşlar ATO resmi internet sitesi üzerinden online kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.ATO Bilişim Sektörü Buluşmaları 13 Şubat'ta yapılacak

KATILIMIN YOĞUN OLMASI BEKLENİYOR

Bilişim Sektörü Buluşmalarında, dünyanın en önemli ve geniş hacimli sektörlerinden kabul edilen Bilişim sektörüne ait önemli bilgiler verilmesi bekleniyor. Ülkemizde ve dünyada bilişim sektörünün geldiği nokta ve Türkiye özelinde bilişim sektöründe ön plana çıkmak için neler yapılabileceğine dair konuşmalar yapılması beklenen buluşmaya katılımın yoğun olması bekleniyor.

Buluşmanın gerçekleştirilmesinin ardından ATO ve ATO Genel Başkanı Gürsel Baran tarafından etkinliğe dair açıklamalar yapılması bekleniyor. ATO'nun farklı meslek gruplarını ilgilendiren önemli sektör buluşmaları etkinliğine devam etmesi ön görülüyor.

SONRAKİ HABER