ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 15 Temmuz mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için mesaj yayımladı.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 15 Temmuz mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için mesaj yayımlayarak yapılanların unutulmayacağını söyledi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen darbe girişiminin demokrasiyi, milli birlik ve beraberliği, Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini hedef aldığını söyledi.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 15 Temmuz mesajı

"BU SALDIRIYI UNUTMAYACAĞIZ"

Baran, “Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu saldırıyı unutmayacağız. Darbeciler ve işbirlikçileri de bu milletin demokrasiden asla vazgeçmeyeceğini unutmasın. Ülkemizi bölmek isteyen güçlerle işbirliği yapan hain terör örgütünün 15 Temmuz gecesi kalkıştığı ihanet karşısında, milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve çağrısıyla meydanlara inerek canını ortaya koymuş, demokrasiye, istiklal ve istikbaline sahip çıkmış ve demokrasiden vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiştir” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz’un demokrasinin yanı sıra ekonomiye, yerli ve milli üretim anlayışına yönelik bir darbe olduğunu söyleyen Baran, “Ankara iş dünyamız 15 Temmuz gecesi ve sonrasında darbeci zihniyetin ülkemiz ekonomisine sinmesine izin vermemiştir. 15 Temmuz hainlerinin ekonomide oluşturmaya çalıştığı tahribata karşı daima teyakkuz halindeyiz” diye konuştu.

Gürsel Baran, 15 Temmuz'un yıl dönümünde vatana ve demokrasiye sahip çıkmak için canını verenleri rahmetle andı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER