ATO Başkanı Gürsel Baran Yusuf Dikeç'i makamında ağırladı

Olimpiyatlarda kazandığı gümüş madalya ve ekipman kullanmadan eli cebinde atış yapması ile bir sembol haline gelen Milli sporcumuz Yusuf Dikeç Ankara'ya gelmişti. Başkentte coşku ile karşılan Yusuf Dikeç ziyaret turlarına başladı.

ATO Başkanı Gürsel Baran Yusuf Dikeç'i makamında ağırladı

Fransa'da düzenlenen 2024 Olimpiyat oyunlarında takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile beraber 10 Metre Havalı Tabanca Karışık Takım müsabakasında gümüş madalya kazanan Dikeç dünyanın en çok konuştuğu isimlerden birisi haline geldi. Film ve oyunlardan kendisine gönderme yapılan, dünyanın dilindeki Yusuf Dikeç Ankara'da ATO Başkanı Baran'ı ziyaret etti.

BAŞKAN BARAN'DAN GELECEĞE DAİR UMUT SÖZLERİ

Yusuf Dikeç ile ülkece gurur duyulduğunu ifade eden Ankara Ticaret Odası Başkanı Baran "Ortaya koyduğunuz bu başarı, Türk sporcusunun kendine olan güveninin yükselmesine büyük katkı sağlıyor. Genç sporcularımız da bu başarıların üzerine koyarak ülkemize yeni sevinçler yaşatacaktır" dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran Yusuf Dikeç'i makamında ağırladı

"ÇALIŞTIK, KAZANDIK"

Zor bir hazırlanma süreci geçirmesine rağmen mutlu sona ulaştığına dikkat çeken Milli Sporcumuz Dikeç "Sabrettik ve çok çalıştık, çok çalışınca da gümüş madalyayı kazandık" ifadelerini kullandı.

Yusuf Dikeç bu sonuçta kendisine hazırlık sürecinde yardım eden herkesin katkısının olduğunu ve ekip halinde çalışacak madalya aldıklarını ifade etti.

Samimi bir ortamda geçtiği görülen ziyaret plaket takdimi ile sona erdi. Kendisine yeni başarı dilekleri temennisinde bulunulan Yusuf Dikeç teşekkür ederek binadan ayrıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER