ATO Başkanı Gürsel Baran Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayınladı

Türkiye günler sonra başlayacak Kurban Bayramı iklimine girdi. Vatandaşlar bayram hazırlıklarına devam ederken onların bayramını kutlama amaçlı paylaşımlar peş peşe geliyor.

ATO Başkanı Gürsel Baran Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayınladı

İslam dünyasının Pazar günü kutlayacağı Kurban Bayramı ile ilgili farklı kurum ve kuruluş yetkilileri temsil ettikleri makamlar adına mesajlar paylaşıyor. Söz konusu mesajlarda bu Kurban Bayramının Gazze'de yaşananlardan dolayı buruk geçeceği ve bir an önce akan kanın dinmesi mesajı veriliyor.

"NESİLLERİMİZE ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR ÜLKE BIRAKMAK İSTİYORUZ"

Bayram öncesi mesaj paylaşanlardan birisi de Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran oldu. Baran mesajında dünyanın içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekti. ATO Başkanı Baran "Dünyanın savaşlardan depremlere, iklim değişikliğinden ekonomik zorluklara çok sayıda zorluklarla sınandığı bu dönemde, iş dünyası olarak çalışarak, üreterek, ihracat yaparak, istihdam sağlayarak gelecek nesillerimize çok daha güçlü bir ülke bırakmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ DİLEK TEMENNİSİ

Bayramın beraberinde getirdiği manevi atmosferin Türkiye üzerinde olumlu yansımalar yaşatmasını istediğini ifade eden ATO Başkanı Baran "Bayramların getirdiği refah, bolluk ve bereket ikliminin ülkemizi kuşatmasını, huzur, barış ve sevginin toplumumuza egemen olmasını diliyor; milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yarının bayramdan önceki gün anlamına gelen Arefe olmasından dolayı mesajların bugün ve yarın daha fazla sıklaşması bekleniyor. Mesajlarda iyi dilek temennileri yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER