ATO Başkanı Baran Alman yatırımı için protokol imzaladı

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yapı kimyasalları sektörünün önde gelen şirketlerinden MBT Tech, Alman Master Builders Solutions ile ATO ev sahipliğinde gerçekleştirdiği iş birliği imza törenine katıldı.

ATO Başkanı Baran Alman yatırımı için protokol imzaladı

Türkiye’de yapı kimyasalları alanında üretim yapan Ankara merkezli Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları San. Tic. A.Ş. ile İstanbul merkezli Nanotek İnşaat Sanayi ve Yapı Malzemeleri Tic. A.Ş. ortakları tarafından kurulan MBT Teknik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin, Alman Master Builders Solutions ile gerçekleştirdiği yatırım iş birliğinin imza töreni Ankara Ticaret Odası (ATO) Duatepe Salonu’nda yapıldı.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, MBT Teknik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin (MBT Tech), Alman Master Builders Solutions ile ATO ev sahipliğinde gerçekleştirdiği iş birliği imza törenine katıldı. Törene, ATO Başkan Yardımcısı Temel Aktay, Aykimtaş Yapı Kimyasalları üyeleri iş insanı Lut Sungur, Musa Can Baran, Onur Can Baran, Ali Rıza Sungur, Mansur Bayrak, Hamza Bayrak, Murat Erberdi ile Suat Seven de katılım sağladı.

YAPI KİMYASALLARI SEKTÖRÜNDE TÜRK VE ALMAN İŞ BİRLİĞİ

ATO Başkanı aynı zamanda Aykimtaş Yapı Kimyasalları şirket ortaklarından Gürsel Baran imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yapı kimyasalları sektöründe önemli bir üretici ve ihracatçı ülke durumuna geldiğini belirterek, komşu ülkelerle ihracatını her geçen yıl arttırdığını ifade etti.

ATO Başkanı Baran Alman yatırımı için protokol imzaladı

Master Builders Solutions CEO'su Boris Gorella da yaptığı konuşmada, iş birliğinin önemine dikkat çekti. Nanotek İnşaat Sanayi ve Yapı Malzemeleri Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Beran Beran ise Türkiye’nin, dünyanın en büyük yapı kimyasalları pazarlarından birine sahip olduğunu belirtti.

SONRAKİ HABER