ATO Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı ne zaman başlayacak?

Başkent Ankara'da düzenlenen fuarlara olan ilgi devam ediyor. Son olarak ATO tarafından Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarının düzenleneceği açıklanırken vatandaşlarda fuarın başlangıç tarihine ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

ATO Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı ne zaman başlayacak?

Başkent Ankara, pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan ilgi devam ederken Ankara Ticaret Odası (ATO) kentte düzenlenecek olan Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı için açıklama yaptı.

ATO'nun katkılarıyla Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı hakkında vatandaşlar da ''ATO Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı ne zaman başlayacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

ATO ANKARA ULUSLARARASI HAZIR GİYİM VE MODA FUARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

4 - 7 Eylül tarihlerinde ATO Congresium'da gerçekleştirilecek "Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı", hazır giyim ve tekstilde dünyanın önde gelen sektör temsilcileri ve markalarını buluşturmaya hazırlanıyor.

ATO Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı ne zaman başlayacak?

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara'nın tekstil ve hazır giyim konusundaki potansiyeline dikkat çekerek "Ankara, tekstil ve hazır giyim konusunda dünya modasında söz sahibi olacak üretim kabiliyeti ve kültürel birikime sahip. Başkent Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı, sektörün potansiyelinin dünya vitrinine çıkacağı önemli bir organizasyon olacak" dedi. Bu çerçevede ATO Congresium'da 4 - 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara katılım sağlanabilecek.

SONRAKİ HABER