AssisTT Ankara’da müşteri temsilcisi alımına başladı

Türk Telekom'un önemli bir kuruluşu olan AssisTT firması Ankara'da müşteri temsilcisi alımı yapacak. Başvuruda bulunacaklar için başvuru şartları ve ilan başvuru adresi ayrıntılı olarak açıklandı.

AssisTT Ankara’da müşteri temsilcisi alımına başladı

Farklı sektörlerde çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapan AssisTT yeni ilanı duyurdu. En az lise mezunu adayların başvurabileceği personel alımında adayların taşıması gereken şartlar belli oldu. Ankara’da yaşayanların başvurabileceği personel alımına ilişkin başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • En az lise mezunu olmak
  • MS programlarını etkin bir şekilde kullanabilmek
  • Vardiyalı olarak çalışabilmek
  • Zaman yönetiminde hassas olmak
  • İç motivasyon hedefinin olması
  • Diksiyonunun düzgün ve ifade biçiminin verimli olması
  • Telefonda etkili iletişim kurabilmek

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ PERSONEL ALIMI

AssisTT firması, resmi web sitesi üzerinden başta Ankara olmak üzere pek çok il için personel alımlarını yayımlamaya devam ediyor. Alımlar genel olarak çağrı merkezi müşteri temsilcisi mesleği için yapılacak.

ALIMY APILACAK SEKTÖRLER

Firma, iş ilanı içerisinde yaptığı açıklamasında alımların başta sağlık olmak üzere telekomünikasyon, finans, ulaştırma, perakende, e-ticaret, enerji gibi sektörler için yapılacağını belirtti. Özel sektöre alım olması sebebi ile KPSS puan şartı aranmayacak.

MÜLAKAT SÜRECİ VAR

Başvurmak isteyenler için başvuruların AssisTT’in resmi web sitesi üzerinden online bir şekilde alınacağı belirtildi. Alımların farklı projeler için dönemsel olarak yapılacağı açıklandı. İlanın son başvuru tarihi bulunmazken, firma bazı dönemlerde genel iş başvurularını da topluyor. Uygun proje olması halinde başvurular değerlendirmeye alınarak mülakat süreci başlatılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER