ASO'dan Yatırım ve Fonlama Dinamikleri Çalışma Raporu

Ankara'nın girişimcilik gücünü arttırmak amacı ile ASO tarafından hazırlanan çalışma raporu yayımlandı. Raporda girişimcilik ekosisteminde yatırım ve fonlama dinamikleri ele alındı.

ASO'dan Yatırım ve Fonlama Dinamikleri Çalışma Raporu

Ankara Sanayi Odası ASO tarafından Ankara ekonomisi canlı tutmak ve ekonomiye katkı sağlamak adına yapılan çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda ASO tarafından hazırlanan Ankara’nın Yükselen Girişimcilik Potansiyeli ve Uluslararası Karşılaştırmalar Çalışma Raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda derinlemesine analizlere yer verildi.

ASO'DAN GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNDE YATIRIM VE FONLAMA DİNAMİKLERİ RAPORU!

Hem girişimcileri hem de sanayicileri desteklemek adına çalışmalarına devam eden ASO tarafından yapılan açıklamada "Ankara Sanayi Odası; ülkemizin kalkınma hedeflerine ulaşmasının temel unsurlarından olan girişimcilik ekosistemini mercek altına aldığı "GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNDE YATIRIM VE FONLAMA DİNAMİKLERİ: Ankara’nın Yükselen Girişimcilik Potansiyeli ve Uluslararası Karşılaştırmalar Çalışma Raporu”nu yayınladı. ASO’nun hazırladığı raporda, biyoteknoloji, yapay zekâ ve sağlık teknolojileri gibi yenilikçi sektörlerdeki yatırım eğilimlerinin ön plana çıktığı 2020-2023 yılları arasında girişim sermayesinin tüm aşamaları kapsamlı bir şekilde analiz ediliyor.

Raporda, Ankara'nın güçlü akademik altyapısı, teknoloji geliştirme bölgeleri ve Ar-Ge merkezleriyle girişimcilik ekosistemine yaptığı katkılar detaylı olarak ele alınıyor." denilerek yeni rapor yayımlandı.

ASO'dan Yatırım ve Fonlama Dinamikleri Çalışma Raporu

Yayımlanan raporda son derece önemli ve değerli bilgilere yer verilirken çalışma raporu internet üzerinden isteyen herkes tarafından ücretsiz olarak indirilebilecek. Böylelikle hazırlanan raporda yer alan bilgilere herkesin kolay bir şekilde ulaşması sağlanmış oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER